Sprawdź swoje BMI Płeć: mężczyzna kobieta Masa ciała w kg: Wzrost w cm: sprawdź Czy ktoś z was uprawiał kiedyś anilingusa?? (oralna stymulacja odbytu)?? Jesli tak to czy sie nie brzydziliście się, ma to jakiś smak, i czy podniecające dla osoby stymulowanej???
Masa ciała w kg:
Wzrost w cm:
sprawdź
Czy ktoś z was uprawiał kiedyś anilingusa?? (oralna stymulacja odbytu)?? Jesli tak to czy sie nie brzydziliście się, ma to jakiś smak, i czy podniecające dla osoby stymulowanej???
ma to jakiś smak zapewne smak kupy
chyba dupy _______________________________ Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.
Trzeba spróbować Na pewno na pcozątku może być nieprzyjemney dla partnerki dlatego trzeba zaczynać powoli i delikatnie przygotowywać się do tego.
nie próbowałam fu Andzia !!! po co zmuszac sie do rzeczy dla nas nieprzyjemnych -- bleeee sory ale lizanie odbytu fuuuuuuj Zmieniony przez - Sweet69 w dniu 2008-01-25 16:48:43
bardzo lubie moja kobieta chyba tez. co do tematu: zabierz sie za to, jak jest po prysznicu i porządnie dupala wyszorowała
a jak facet ma wlosy na rowie ? _______________________________ Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.
Niech ogoli _______________________________ Nie umiesz szczęścia zauważyć? Może za wysoko patrzysz.
kochanie ogól rowa to ci wyliżę odbytnicę aż po jelito grube.... kurva sory
Nie próbowałem i nie mam zamiaru próbować. Jednak nie potępiam
jest spoko _______________________________ Twaróg chudy i zdrowy! Dla zdrowia wyśmienity! I dla polskiej kobity!