Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Witam! Chciałabym pokrótce przedstawić Wam historię klubu Arena. Został otwarty dnia 9.08.2003. Znajduje się w Izbicy Kujawskiej. W okolicy był jednym z największych i najnowocześniejszych klubów, działających w okresie otwarcia o dalej takim pozostaje. Osoby przyzwyczajone do małych lokali doznawały szoku przy pierwszej wizycie, gdyż z każdej strony byli "atakowani" przez światła( kto był ten wie o co chodzi- kto nie miał okazji widzieć- zapraszam do klubu). Przez dwa parkiety przewijały się tysiące ludzi ( tak do końca to do tej pory nie jestem uświadomiony ile osób wejdzie na raz do Areny).Ponoc w urodziny bylo ponad 3500 ludzi Główna sala, tzw. techniczna- została wykończona na wzór egipskich świątyń. Składa się z 2 poziomów: na dolnym mamy do dyspozycji 3 klatki- dwie mniejsze z nadbudowami, oraz jedna dużą, 4 kolumny do tańczenia oraz tzw. duże loże z sofami i 2 stolikami, których jest 7. oraz poziom górny, na którym mamy do dyspozycji małe loże, których jest 14. Na dużej sali imprezę prowadzi rezydent- DJ Omen oraz zapraszani goście, którzy zapodają nam mix wszelkiego rodzaju muzyki technicznej- począwszy od house skończywszy na transie. Mała sala, tzw. dance, jej wystrój przedstawia sceny mitologiczne. Została stworzona, dla ludzi, którzy zmęczyli się szybkim tempem technicznych uderzeń, lub po prostu nie lubią tego typu muzyki. Grane są tu wszelkie rodzaje muzyki tanecznej- hip-hop R`N`B, danse, czy pop. Na sali mamy parę sof+ stoliki (nie jestem w stanie określić ile ich tam jest ), przy których możemy się zrelaxować). Oprócz tego do dyspozycji klubowiczów są: dwa bary na dużej sali(w barze za dj`ka można kupić jedzenie typu Fast-food) + jeden na małej( w nim znajduje się pizzeria), toalety (no w to już się nie będę zagłębiać), bar letni, 2 parkingi- strzeżony i niestrzeżony, szatnie, oraz ostatnio otwarta nowa trzecia sala- na której jest grają na żywo.
Teraz chcę dorzucić troszkę faktów. Tak jak wcześniej pisałam -Arena działa od 9.08.2003. z początku typowo wixsiarski klubik, obecnie trochę się reformuje i idzie za reszta świata Przez ponad rok gościło u nas wielu DJ- często światowej sławy, a kolejni są planowani. Naszym rezydentem był i jest DJ Omen, oraz DJ Diablo. Coż dodać? Chyba trzeba zauważyć, że o ile na początku nasz klub zasłynął z niezbyt dobrej strony, teraz możemy się pochwalić dobrą ochroną, która pilnuje, aby nie było narkotyków, bójek itp. negatywnych zjawisk. Nagłośnieniem i oświetleniem zajęli się Piel i LJ Liza. Ceny w barze są zbliżone do cen w innych klubach
Strona: [www.club-arena.com]