Tak jak w tytule ,auto sprawuje się świetnie ,dla mnie bardzo ważne że jest w kombi bo potrzebuje często coś dużego ,ciężkiego przewozić ,silnik dynamiczny ,auto już wiekowe ale bardzo dobrze utrzymane bo w 2006 roku przyjechało do Polski ze Szwecji ,przypuszczam że gdyby od nowości było w polsce to mało co by z niego zostało a tam ludzie szanują auta ,bardzo rzadko katują byłem to wiem.Rocznik 1991 ,jest klimatyzacja ,wspomaganie i elektryczne lusterka no i szyberdach elektryczny ,wszystko działa.I to tyle.
Na liczniku niby 219tys przejechane ale wątpie by była to prawda.
Zmieniony przez - Kacior123 w dniu 2014-03-07 10:13:05
nie o to mi chodziło ,miałem na myśli że tam są lepsze drogi i troche wolniej psuje się zawieszenie i prawie wszyscy przestrzegają przepisów ,jeżeli licznik był kręcony to pewnie w polsce ,nie wnikam w to ,auto kupiłem za małe pieniądze ,wszystko działa jeździ i tyle mi wystarczy.
Oj tam, po co patrzeć na licznik? Jeśli stan samochodu jest dobry to niech tam będzie nawet milion pięćset.
Gratuluję, nieśmiertelny samochód kupiłeś. Znajomy tłucze taką od kilku ładnych lat i nawet ma gaz w tym silniku, choć legenda głosi, że to niezbyt dobre połączenie.
w ogóle to zastanawiałem się nad 80 b4 albo a4 b5 ale jeździłem 80b4 1.9tdi i seta prowadzi się znacznie lepiej zarówno na wybojach jak i na zakrętach ,no i bagażnik w kombiaku znacznie większy niż w sedanie 80b4.
Takie auto to będzie warte 2 tys.zł no z klimą może 3tys.zł po co czepiać się czy był licznik cofnięty czy malowane ważne że odpala.