Decyzja zapadła, wziąłem tańszą wersję niż zakładałem z początku. Auto było lekko przetarte w prawy przedni narożnik, ale poprzedni właściciel zrobił wszystko na swój koszt w warsztacie, który mu wskazałem, czyli: wymiana reflektora, spryskiwacza, naprawa zderzaka.
Z wyposażenia (z tego co pamiętam):
- skórzana tapicerka
- nawigacja
- grzane fotele i kanapa z tyłu
- szyby z tyłu na korbę... podziwiam
- biksenony - DRL (nie pamiętam co to jest)
- klimatronik dwustrefowy
Felgi te które są na fotce (16 cali) zostają na zimówki, które właśnie muszę kupic, a na lato jakieś 17 cali wjedzie. Przebieg 177kkm. Rocznik 2007.
Oczywiście była bita, składana z kilku sztuk, a prawdziwy przebieg to około 700kkm.
Thomy.
Thoya.
Czy jak Ci tam.
Ubolewam, że nie ma quattro, ale specjalnie samochodu nie szukałem, trafił się, sprawdziłem go z mechanikiem, wziąłem bo cena była dobra.
Zdjęcia na szybko zrobione telefonem, jak odbiorę z warsztatu i zarejestruję to coś popstrykam.
Kórwa jestem głąbem i nie potrafię dodac zdjęc. Pomoże ktoś?
Zmieniony przez - baca_o-ca w dniu 2012-12-10 13:36:34
Zmieniony przez - baca_o-ca w dniu 2012-12-10 13:42:50
Zmieniony przez - baca_o-ca w dniu 2012-12-10 13:43:51
jak cena dobra to czemu nie,tylko tyle.Jesli to nie tajemnica,ile dałeś,bo ceny 40 i ponad kzł za a4 to przesada.Tak z około 30kł jest cena w miarę.
Zmieniony przez - Tomafos w dniu 2012-12-10 14:45:43
Za rocznik 2007 30kpln? Trochę jednak przesadzasz. Tzn. można, ale stan raczej nie do końca dobry. Mnie cena z naprawą kilku usterek, nowym rozrządem, olejem, ubezpieczeniem (tzn robi to sprzedający dla mnie) wyniesie poniżej 35kpln.
no to napisałem ze około 30kzł,wiec z ubezpieczeniem itd te 35kzl i się zgadza.
Na ściąganie przyjdzie czas :) na razie siedziałem w niej może kwadrans, w tym przejażdżka jakieś 5km :) Jak odbiorę od mechanika i zarejestruję to na pierwszy ogien idzie wymiana dywaników na czarne, potem z tym uchwytem coś zrobię, potem ciemne szyby. Potem jakieś koło i opony na lato, potem może jakis wirus. Potem wymiana sprzęgła, dwumasy i turbiny :D