Quartz zrobil by robote ale sam nigy go nie nakladalem i nie znam zadnej firmy ktora zrobi to tak jak nalezy takze zostane przy jakims dobrym wosku przed zima i musze przypomniec zonie ze nie wypada jezdzic na myjnie automatyczne
Ja nie mam 335D tylko 335I benzyna N54. Nie wiem co masz na mysli jak piszesz daje rade, w seri N52(328) jest sporo wolniejsze od N54 a po modyfikacjach N54 blizej do M3. Jesli pytasz o serie F to tam jest doladowana benzyna N20 ktora ma o ponad 60 koni mniej od N55. Jedzilem czworka cabrio z tym silnikiem i przyzwoicie sie odpychal w 228 pomimo mniejsze masy nie bylo duzej roznicy. Co do miejsca w 3 i 5 to nalepiej sam sprawdz dla mnie w trojce jest wystarczajaco duzo miejsca. 528 bedzie zamulone. wszystko zalezy do czego potrzebujesz auta. Trojka napewno lepiej sie prowadzi i mniej pali.
Jest tyle gratow do N54 ze dojscie do 600 i wiecej koni sa tylko kwestia tego ile ktos chce wydac kasy na tunning i pozniejsza eksploatacje bo zwiekszenie mocy o 100% nigdy nie bedzie bezawaryjnym setupem, no ale jak ktos chce auto bez awaryjne to kupuje toyote