Autor |
"Audi Q5 2.0T" |
|
Hakelbery
|
degustator
|
|
Wysłana - 23 wrzesień 2016 23:34 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
smutasny
|
|
|
|
Achoris
|
|
Fajny, ale co nie kupiłbyś z wymienionych byłby bardzo ok.
Porsche Macana nie brałeś pod uwagę ?
 |
|
|
Hakelbery
|
degustator
|
|
RR byl za drogi i za malo było do wyboru, X3 28 znowu nie miały m pakietu, jesli byly z m pakietem to 35i a nie chcialem tego silnika.
Macana nie barlem pod uwage ze względu na cene no i dla mnie porsche to nie suv.
Co do manula to sa zazwyczaj tansze i duzo ciezej takie auto sprzedac w stanach.
Dzisiaj troche pojedzilem i naprawde to bardzo przyjemny dupowoz
 |
|
|
Thomy9
|
|
No i w benzynie, a ile ci pali? |
 |
|
|
playman
|
|
Jeżeli zostaliście zbanowani na forum INSOMNIA.PL i nie wystarcza Wam uzasadnienie które dostaliście na maila, macie demokratyczne prawo dopytać o co dokładnie chodzi, dlaczego na tak długo itp.
W tym celu pierwsze co należy zrobić to wysłać maila do moderatora który Was zablokował.
Jeżeli ta metoda zawodzi możecie założyć konto ....BAN
UWAGA z konta oznaczonego ....BAN można wypowiadać się TYLKO I WYŁĄCZNIE w dziale ADMINISTRACJA w swojej konkretnej sprawie.
Jeżeli ocena - lustracja Waszego konta wykaże zabieranie głosu w innych działach, wszystkie Wasze konta zostaną zablokowane i blokada na koncie głównym - właściwym zostanie przedłużona (włącznie z możliwością zablokowania konta na stałe)
Co więcej: Grono moderatorskie przypomina iż, w momencie zablokowania Waszego konta nie macie prawa zakładać innych kont (udzielać sie z nich) podczas trwania blokady na koncie głównym - właściwym. Wykrycie takiego czynu, skutkuje podobnie jak w przypadku udzielania się z konta ....BAN, .....BANv itd.
Pozdrawiamy
Moderatorzy INSOMNIA.PL
Zmieniony przez - playman w dniu 2016-09-24 19:55:41
|
|
playman
|
|
Wracając do tematu, fajna fura, jechałem tym modelem, ale z silnikiem 2.0 TDI i był lekki muł, ale oprócz tego bardzo spoko.
Według mnie Q5 > Evoque
Zmieniony przez - playman w dniu 2016-09-24 19:58:17
|
|
Hakelbery
|
degustator
|
|
TDI ma okolo 160-180 koni o ile sie nie myle tutaj jest 225 talze juz calkiem sprawnie daje sobie rade z prawie dwoma tonami
 |
|
|
Neptas
|
|
|
|
playman
|
|
W czerwonym za***iście wygląda to fakt, lepiej niż w oklepanej już bieli.
Problemem niestety jest awaryjność, pod tym względem Audi wygrywa
|
|
Hakelbery
|
degustator
|
|
RR jest fajny ale za drogi, w tej cenie wolalbym X5. Co do silnika to bardzo dobrze jedzie do 120km/h pozniej juz słabnie opor powietrza i waga robia swoje.
 |
|