| Autor |
"Auto dla dziadka do 15tys" |
|
|
Vayo
|
|
tyle,ze oprocz tego diesla 1,4 75km,pozostale dwa sa wpadką VW,zwlaszcza ten 1,7sdi-VW dosc szybko przestal ten silnik produkowac.Panda spoko autko,chociaz za 15 tysi moglbys juz znalezc Yarisa 1 po lifcie z klimą i bylby to chyba lepszy wybor |
 |
|
|
|
UgaBuga42
|
|
Yaris 1 faktycznie dobra opcja,tylko miał być możliwie najmłodszy rocznik a do 15k i z klimą to najpewniej nowszego niż 2002 nie kupi,a lift był chyba od 2003 lub 2004
Ja bym na rocznik aż tak bardzo nie patrzył
Zmieniony przez - UgaBuga42 w dniu 2012-02-11 12:06:45 |
 |
|
|
|
Gabryel
|
|
Corsa C w benzynie. Taką 1.0 całkiem przyjemnie się jeździ w mieście. |
 |
|
|
|
Batman..
|
|
taka 1.0 sie jezdzi ale o tym przyjemnie zapomnij. chociaz z uniacza sie przesiadajac.. chyba ze to bylo uno 1.3 turbo
|
|
|
Vayo
|
|
przeciez 1.0 w corsie w ogole nie jedzie i to powie kazdy uzytkownik,a pali wiecej niz ten 1.2 75km
Zmieniony przez - Vayo w dniu 2012-02-11 14:36:24 |
 |
|
|
|
Gabryel
|
|
Może być i 1.4, jak dziadek zechce. Ja tylko mówię, że nawet 1.0 wystarczy do " dojazd na działke, zakupy ". Przypominam, że auto ma być dla dziadka, więc nie wybierajcie swoimi kryteriami tylko kryteriami dziadka. |
 |
|
|
|
UgaBuga42
|
|
Ale jak silnik jest za słaby do auta to nie dość,że nie będzie jechało to do tego i tak spali więcej niż powinien.
Skoro może mieć troche żwawszy silnik,który dodatkowo spali mniej to czemu nie?
Tymbardziej,że w tej kwocie to między corsami C można już troszke przebierać
Zmieniony przez - UgaBuga42 w dniu 2012-02-11 16:43:59 |
 |
|
|
|
prv_87
|
|
dziadek w tym uno mial silnik 900cmm i nie wiem ile to ma koni ale pewnie z 40 wiec jak sie przesaidzie w taka corse to jak rakieta bedzie. A dziadkowi to uno i tak duzo pali bo do 80km/h to na 3 jezdzi hehehe
W sumie chyba panda albo corsa, też taki zupełnie malutki byc nie może bo czasem graty wiezie na działke czy cos wiec troche miejsca sie przyda
|
|
BogdanNew
|
|
|
|
|
Batman..
|
|
fabianka tez nie glupia. Tak mi sie wlasnie z dziadkami kojazy.
|