ehh no to teraz wszystko jasne,bo ja patrze a tu...
A TeszVesz oldalai karbantartás miatt jelenleg nem elérhetőek. A karbantartás várható idej: 0:00 - 2:00. Az ezidő alatt záródó aukciókat automatikusan 24 órával meghosszabbítjuk. Megértéseteket köszönjük!
A TeszVesz Csapata
No i tyle w tym temacie.Spam,spam,spam i nic wiecej.
tak w ogole,to chcialem delikatnie zauwazyc,tak wiki zauwazyc- ze Backstage odzyl ostatnimi czasy.Bo czesto posucha byla w temacie,ale zrzuce wine na wakacje,ktore nieublagalnie i na szczescie sie juz koncza ha!
dobra,ide sie dalej opalac,bo niedlugo jak juz slonce zajdzie to pokaze sie znow w maju
a czy ja ci zabraniam czegoś zauważać?
i to że sie kończą to z jednej strony fajnie, ale jedna myśl mnie przeraża, konkretnie moja nauczycielka z matematyki ja nie wiem, ubzdurała sobie że bede zdawać mature z maty, a ja ten głupi profil tylko z względu na geografie wybrałam
miłego opalania ;] nie spal sie :P
przed chwilą wpadłam tu dopiero, od rana umyłam babci wszystkie okna (czyli tak koło 10 ) wiec mnie nie wyganiaj, chwila odpoczynku mi sie przyda, a okna zaciągnięte bo słonce mi świeci prosto w oczy :P