Sprawdź ile procent masz tłuszczu Płeć: mężczyzna kobieta Obwód pasa (talii) w cm: Masa ciała w kg: sprawdź Co wolicie bokserki czy majtasy? Ja wole majtasy, bo wtedy mi nic nie lata :) Bokserki są fajne i wygodne, tylko lata :) Także bokserki do domu, majtasy poza domem !!
Obwód pasa (talii) w cm:
Masa ciała w kg:
sprawdź
Co wolicie bokserki czy majtasy? Ja wole majtasy, bo wtedy mi nic nie lata :) Bokserki są fajne i wygodne, tylko lata :) Także bokserki do domu, majtasy poza domem !!
Oczywiscie ze majtule :P Nie lubie jak mi sie bokserki zadra a on lata sobie mi po nagawce od spodni :P
wolę jednak jak mój chłop nosi majtasy _______________________________ ..:Była Moderator Działu SEKS:.. ..:Żonka i Mama:..
only bokserki ewentualnie bokserki ale te lekko obcisle i nic innego niewchodzi w gre _______________________________ WybrzydzoSS....... nie dupiSS ""Nastepny fifaraka sie znalazl, straznik teksasu ****a silesia figter i nieugiety prze ****"" [www.famewear.pl]
bokserki ale tak jak wyzej bardziej obcisle _______________________________
boksery i luźne
no no.. widze ze bokserki powoli ścigają majtasy ! sogi dla wszystkich :) ale majtasy może jeszcze nie powiedziały ostatniego słowa :)
boxer _______________________________ Siedzę i myślę... :)P
Obcisłe bokserki i nic nie lata _______________________________ "Jest to złota zasada w życiu: wymagac mało od świata, a dużo od siebie"
boksery zdecydowanie
obcisle bokserki,nic nie lata,jest wygodnia i pachwiny sie nie obcieraja jak to czasem sie zdarza w slipkach w upalne dni