Z zasady rzadko zakładam tematy w administracji bo robię na forum głównie z dyżurnego faszystę.
Niestety ostatnio miała miejsce sytuacja, która spowodowała mocny dysonans w stosunkach pomiędzy forumowiczami i kwas po której ciągnie się dotąd.
Udzielający się w dziale hydepark user flamethrow po otrzymaniu bana za inne przewinienie rozpoczął kampanię podpyerdalania innych userów na zasadzie "jeśli Ja nie mogę to zepsuję innym zabawę".
Z zasady były to zarzuty bezzasadne, niemniej jednak niskie, dość upyerdliwe i ograniczające innym użytkownikom przyjemność korzystania z forum. Jako moderator musiałem w otwarty sposób informowac użytkowników spamu w hyde żeby uważali, jakie treści postują bo ma miejsce kampania strzelania z ucha.
Ponieważ przykry zapach po tej sytuacji ciągnie się do dziś a niektórzy z Was pisali w stosownym spamie że osoba flamethrowa jest Wam skrajnie niemiła oraz prosicie o bana dla Niego to niniejszym zakładam ten temat celem zaciągnięcia opinii userów.
Proszę o wypowiedzi z uzasadnieniem czy chcecie bana dla użytkownika flamethrow w replice za tak niskie zachowanie oraz jeśli tak to w jakim zakresie.
Czekam na wypowiedzi
Zmieniony przez - mlkv w dniu 2016-11-29 17:10:02
Ty nie miałeś czasem w dotę pykać czy coś? Idź pykaj
Na razie głosy 5:1, spokojnie zostawiam temat otwarty na jakiś czas i czekam jak się głosowanie rozwinie
coś dobrego dla każdego