Sprawdź swoje BMI Płeć: mężczyzna kobieta Masa ciała w kg: Wzrost w cm: sprawdź ...dej no mnie spowrotem "Kokodżambo crew". Zatęskniłem i nostalgia mnie dopadła za starymi czasami. Tocz ja już grzeczny jak sam Chrystus z Asyżu. ______________________________ Sierżant Stodenko
Masa ciała w kg:
Wzrost w cm:
sprawdź
...dej no mnie spowrotem "Kokodżambo crew". Zatęskniłem i nostalgia mnie dopadła za starymi czasami. Tocz ja już grzeczny jak sam Chrystus z Asyżu. ______________________________ Sierżant Stodenko
propsuje za tak _______________________________ woroczu, wybieram cie!
Popieram wniosek _______________________________ Ojajebie! Taki problem to NOŁPROBLEM!
jw _______________________________ Zaradna kobieta jednym pierogiem wykarmi całą rodzinę.
gdzie ankieta? _______________________________ Donald Tusk - zdrajca stanu i wróg Polski nr 1.
co to za ankieta jak masz do wyboru tylko 'tak' i 'don to chuj' _______________________________ woroczu, wybieram cie!
Nie ma ankiety, nie ma tematu - tak to widzę Oczywiście opcje są 2
Oczywiście opcje są 2 1. Podpis wraca. 2. Don to chój. _______________________________ Szlachta nie pracuje.
2 _______________________________ Ojajebie! Taki problem to NOŁPROBLEM!
Popieram. _______________________________ ŚMIERĆ FRAJEROM!
Mister Banana zawsze mnie nie kochał tylko dla tego że jestem afroamerkaninem :( . Don to wiadomka. Przypomne stary kawał. Przychodzi Don do lekarza a lekarz też C H U J _______________________________ Sierżant Stodenko