Autor |
"Bardzo dziwny koleś :-/" |
|
Regggie
|
PUMBUS
|
|
sa rozne priorytety,prioryteciki
dla mnie nie jest wcale taki dziwny
a to,ze pozniej od zycia dostanie to juz inna sprawa,osobiscie wolalbym najpierw troche zarobic,ale jakbym mialo mi sie dziecko teraz urodzic,to tez bym nie rozpaczal jakos.z tymze ja mam 22 i juz prawie koncze studia znaczy sie
Zmieniony przez - Regggie w dniu 2005-08-15 11:23:14
Ekspert -
 |
|
|
korian
|
|
|
|
roberto 55
|
Outsider
|
|
|
|
SaharVS
|
%-)
|
|
A ja jestem ciekawy jak zareaguja jego rodzice gdy sie dowiedza z kim ma dziecko ))))).
Specjalista -
 |
|
|
adamo_and1
|
|
Rodzice juz raczej wiedza bo widac po brzuchu ale wlasnie nie wiem jak starszy bo jeszcze nie dawno ponoc nie wiedxzial a starszgeo ma takiego ze chyba mu w******li za to a z tym kilka miesiecy to to napewno jest jego dzieckoo to jest pewne na 100% i nie wyruchal jej po pijaku poproptu tak wyszlo i jest...
|
sNEEs
|
|
znam tego kolesia osobiscie, taki lovelasik (niby kark :P ) hehe chodzil z nie jaka Pania M. jakis dlugi okres po czym zerwal znia i zamienil sie w internetowego podrywaczo-wyrywacza hehe nie jestem pewny ale "raczej" spotkal sie z kazda klijentka z chata a przynajmniej z 40 % "chodził" hehha i najlepsze jest to, ze ta glupia kliejntka ktora kiblowala 2 lata w jednej z pierwszych klas gimnazjum sie z tego cieszy hahaha : ) ostatnio tego zioma spotkalem w banku gdzie zakladal konto dla swojego dziecka :] lezalem ze smiechu hahah. Ziomek miazdzy do tego jakis czas temu chcial wchodzic na cykl i sie pompowac :D zaplacil za karnet na silke poszedl trzy razy i mu sie znudzilo ;] ziomek miazga a jego laska r00x
|
adamo_and1
|
|
hyhyh nic dodac nic ujac
|
Regggie
|
PUMBUS
|
|
a co to znaczy " jego laska r00x"?
Ekspert -
 |
|
|
Ereb
|
|
a on ma pewnosc,ze to jest jego dziecko???. skoro mamusia przez dwa lata bawila sie dobrze,to mzoe tez wtedy miaal fajna zabawe???
|
adamo_and1
|
|
oj dziecko jest jego... aha i podobno ma na imie miec Nikodem hehe bo ich meczylem zeby mi powiedzieli