bo znam sie z nim od malego a zrestza wszytsko co juz tu napisalem powiedzialem tez jemu wiec niew iem o co ci chodzi
Hehe chyba wiem o kim piszesz , wydaje mi sie ze kolezanka mi o nim opowiadała jak poznała jakiegos takiego typka na czacie - umówili sie przed szkołą wtedy u nas i wzieła ze soba kilka kolezanke bo sie bała%-
Czy ja wiem cy chłopak ma sie z cego cieszyc??? owszem rodzi mu sie syn to tak, powód do dumy, ale cy zdaje sobie sprawe e nie zapewni mu odpowiednich warunków jak naraize - on po maturze ona w gimnazjum - co oni mu zapewnia za byt. Jak sie nie uważało jak sie robiło to teraz niech robia jak uważają , Ty juz im bynajmniej swoje powiedziałeś.
biedne bedzie to dziecko jak sie pozniej dowie jaka to rozrywkowa jego mamusia byla... chociaz moze ta dziewczyna dojrzeje tylko czy wiek 17 lat to odpowiedni na takie cos
To jest właśnie przykład 100% -owej mamusi !!! Zostaje matką mając 17 lat bez pieniędzy, bez wykształcenia, " NIC " nie dając dziecku na przyszłe życie. Rola matki to m.in. wychowanie dziecka, ale jak tu można mówić o wychowaniu dziecka skoro matka nie jest jeszcze wychowana ????