mam problem... poniewaz dochodze do orgazmu bardzo szybko.... nawet jak sie masturbuje nie zajmuje mi to wiele czasu... to jest troche zenujace... niewiem co mam robic pomocy...
A teraz poważnie - spałeś z żywą kobietą czy polerujesz rowerek i boisz że jak przyjdzie co do czego to też będziesz spidigonzales?
Jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz ale wcale nie jest powiedziane że za pierwszym razem będziesz szybki. Ogólnie to zachowaj spokój i nie przejmuj się kompletnie-jak już przejdziesz na drugą stronę rzeki sam się bedziesz z tego śmiał. No chyba że będziesz chciał pościemniać kobiecie że doświadczony z Ciebie gość to może być gorzej...ale tak ogólnie to nie sądzę żeby jakakolwiek normalna dziewczyna miała do Ciebie pretensje jeżeli przy tym pierwszym razie lekko się pośpieszysz.
Trzym Się i powodzenia.
tez masz problemy jeszcze nie spal z laska a juz sie ora ze za szybko strzeli Zreszta co to za problem, nawet jak spuscisz sie w przeciagu 2 minut albo nawet jesli jeszcze nie wsadzisz jej to zawsze masz nastepne proby, mowisz lasce ooo sorry ale tak na mnie dzialasz I jedziesz drugi raz, 3 ,4, 5 itd
wiesz 90% facetów na początku daje plamy i trzeba sie z tym pogodzić albo po paruy ruchac dochodza albo koczą zanim wejdą jak w american pie ale po kilku probach to mija bo to glowie zwiazane ze stresem ja powiem tylko co czesto powtarzam w takiej sytuacji 3 piwka załatwią sprawe znieczulaja lepiej niż nejlepsze gumy
jak wypije 3 piwka to bedzie mu sie chcialo spac i jeszcze zasnie w trakcie ja tak mialem... w sumie nie po 3ech ale ok 10 piwek i 2 kielony wodki, mojej pannie sie zachcialo jak obalalem wlasnie 2giego kielona - bo sie nudzila - ona nie pila wtedy to mowie dobra***** poswiece sie, mowie chlopaki zaraz wracam nie pijcie bezemnie
Ide znia na pietro na lozko leze sobie i mowie dobra mozesz mnie zgwalcic... ona tam wiadomo ten teges pozniej jedzie na kucyku i...***** wie co sie dalej stalo po zasnalem
Masakra... rano sie budze z prezerwatywa zalazona na*****a, mowie co jest do*****a Laski oczywiscie nie bylo-obrazila sie czy cos. Zdejmuje prezerwatywe a tam opuchlizna na*****u jak s****ysyn mowie jakies uczulenie czy co... ale przeszlo po 2 godzinach
Dlatego teraz nie polecam takich akcji wole dropsy...mietowe
aha... no ale oczywiscie na sucho jest najleiej