FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 5482 razy ¬

ROZRYWKA | Pasje i podró¿e - ma³e i du¿e
Beat m± muz± 
[powiadom znajomego]    
Autor "Beat m± muz±"   

INSOMNIA
 Wys³ana - 19 lipiec 2002 15:04        | zg³o¶ naruszenie regulaminu

Sprawd¼ swoje BMI

Ju¿ jakie¶ dwa lata tworzê sobie muze z pogranicza techno i trance. Pocz±tkowo u¿ywa³em do tego prymitywnego progsa eJay + demo fruity loops, ale w koñcu uda³o mi sie zdobyæ fruity loops full version i sprawa zaczê³a sie rozkrêcaæ:)). Ostatnio coraz czê¶ciej my¶lê o tym, aby przes³aæ cos do wytwórni. Nie wiem tylko czy jest to juz w³a¶ciwy moment. Zale¿y mi na opinii ludzi, którzy s³uchaj± takiej muzy, bo moje otoczenmie to g³ównie znawcy hiphopu. Demo, które skleci³em zajmuje 1,8 mb. Je¿eli znalaz³by sie ktos chêtny do oceny mojego kawa³ka to prosze o podanie maila. Pozdrawiam.

INSOMNIA
 Wys³ana - 19 lipiec 2002 15:36      [zg³oszenie naruszenia]

Wys³ano - 19 lipiec 2002 15:04 Profil klubowy
W tej linii kliknij na znak koperty i mozesz wyslac, ale nie umiescisz zalacznika wiec podam: [email protected]

Zmieniony przez - Pafcio w dniu 2002-07-19 15:46:35

INSOMNIA
 Wys³ana - 19 lipiec 2002 21:33      [zg³oszenie naruszenia]

Raptor te¿ robiê pod FL (3.4ver) dobry programik, jak bêdziesz wysy³a³ swoj± piosenkê to daj znaæ do jakiego studia i jeszcze jedno wrzuæ swój kawa³ek na jak±¶ stronkê

Pozdrufka!!!

INSOMNIA
 Wys³ana - 20 lipiec 2002 09:15      [zg³oszenie naruszenia]

OK, zobacze co da siê zrobiæ Jakiej kategorii muze tworzysz? W razie czego mogliby¶my podj±æ wspó³pracê

INSOMNIA
 Wys³ana - 20 lipiec 2002 13:56      [zg³oszenie naruszenia]

Wiêkszo¶æ podchodzi pod techno trance czasami lekko zabarwione rockowym brzmieniem a ogólnie wychodzi co¶ na kszta³t muzyki do filmu akcji albo thrillera a wiêc dla ka¿dego co¶ mi³ego a co najdziwniejsze s³ucham hip hopu a go nie tworze

Pozdrufka!!!

Magnus
 Wys³ana - 21 lipiec 2002 18:43      [zg³oszenie naruszenia]

Z tego co slyszalem od kumpli ktorzy rowniez tworza wlasna muze wysylanie utworow do wytworni itd zwykle nie daje zadnych rezultatow.

Najlepiej ponoc wyslac utwory na mp3.com , inni uzytkownicy beda mieli mozliwosc sciagania i glosowania na ciebie o ile im sie spodobaja twoje kawalki. Jesli sie przekracza paredziesiat tysiecy sciagnie to wytwornie beda same staraly sie o kontakt z toba.

Nie wiem tylko czy jest to platne, ale warto sprobowac.

powodzenia

INSOMNIA
 Wys³ana - 21 lipiec 2002 21:52      [zg³oszenie naruszenia]

Wiem Magnus sam to zauwarzy³em bo wys³a³em p³yte demo do 2 wytwórni i zero odzewu (a mo¿e nie dosz³y?) ale z t± stronk± jak mówisz to ciekawy pomys³ i chyba spróbujê (btw. dziêki za podpowied¼ i masz soga)

Pozdrufka!!!

Vithal
 Wys³ana - 22 lipiec 2002 13:28      [zg³oszenie naruszenia]

Raptor przyslij mi to demo na [email protected] zgory dzieki

INSOMNIA
 Wys³ana - 22 lipiec 2002 16:01      [zg³oszenie naruszenia]

Raptor SX - niezle te demko, SOG sie nalezy za kawal dobrej roboty, mnie sie podoba

"Doskona³o¶æ tak samo nie jest nam dostêpna jak nieskoñczono¶æ"

INSOMNIA
 Wys³ana - 22 lipiec 2002 16:04      [zg³oszenie naruszenia]

raptor jak mozesz to zapodaj tez tutaj [email protected]

Remember:
"SMILE NOW ,CRY LATER"

INSOMNIA
 Wys³ana - 22 lipiec 2002 17:16      [zg³oszenie naruszenia]

Dziêki Pafcio. Szkoda, ¿e drugiego soga dac ci tu ju¿ nie moge . Pozdrawiam

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Odpowiedzi jest na 7 stron.   | nastêpn±

Wybierz stronê: