Ju¿ jakie¶ dwa lata tworzê sobie muze z pogranicza techno i trance. Pocz±tkowo u¿ywa³em do tego prymitywnego progsa eJay + demo fruity loops, ale w koñcu uda³o mi sie zdobyæ fruity loops full version i sprawa zaczê³a sie rozkrêcaæ:)). Ostatnio coraz czê¶ciej my¶lê o tym, aby przes³aæ cos do wytwórni. Nie wiem tylko czy jest to juz w³a¶ciwy moment. Zale¿y mi na opinii ludzi, którzy s³uchaj± takiej muzy, bo moje otoczenmie to g³ównie znawcy hiphopu. Demo, które skleci³em zajmuje 1,8 mb. Je¿eli znalaz³by sie ktos chêtny do oceny mojego kawa³ka to prosze o podanie maila. Pozdrawiam.
Wys³ano - 19 lipiec 2002 15:04 Profil klubowy
W tej linii kliknij na znak koperty i mozesz wyslac, ale nie umiescisz zalacznika wiec podam: [email protected]
Zmieniony przez - Pafcio w dniu 2002-07-19 15:46:35
Raptor te¿ robiê pod FL (3.4ver) dobry programik, jak bêdziesz wysy³a³ swoj± piosenkê to daj znaæ do jakiego studia i jeszcze jedno wrzuæ swój kawa³ek na jak±¶ stronkê
Wiêkszo¶æ podchodzi pod techno trance czasami lekko zabarwione rockowym brzmieniem a ogólnie wychodzi co¶ na kszta³t muzyki do filmu akcji albo thrillera a wiêc dla ka¿dego co¶ mi³ego a co najdziwniejsze s³ucham hip hopu a go nie tworze
Z tego co slyszalem od kumpli ktorzy rowniez tworza wlasna muze wysylanie utworow do wytworni itd zwykle nie daje zadnych rezultatow.
Najlepiej ponoc wyslac utwory na mp3.com , inni uzytkownicy beda mieli mozliwosc sciagania i glosowania na ciebie o ile im sie spodobaja twoje kawalki. Jesli sie przekracza paredziesiat tysiecy sciagnie to wytwornie beda same staraly sie o kontakt z toba.
Nie wiem tylko czy jest to platne, ale warto sprobowac.
Wiem Magnus sam to zauwarzy³em bo wys³a³em p³yte demo do 2 wytwórni i zero odzewu (a mo¿e nie dosz³y?) ale z t± stronk± jak mówisz to ciekawy pomys³ i chyba spróbujê (btw. dziêki za podpowied¼ i masz soga)