Czy ktoś z Was był/jest w Belgii? Pod koniec sierpnia wyjeżdżam do pracy w Brukseli i zastanawiam się nad miejscem do mieszkania. Chciałbym mieszkać raczej w spokojnej dzielnicy, aby było jak najmniej kolegow z afryki/bliskiego wschodu. Jeśli chodzi o Bruksele to najlepiej blisko Zavanteem - ktoś kojarzy okolice, jak wygląda? Rozważam również zamieszkanie poza Brukselą - Antwerpia. Jest ktoś kto dojeżdża do pracy do Brukseli z Antwerpii? Słyszałem, że dojazd transportem publicznym jest bardzo dobry.
Ktoś orientuję się w temacie życia w Brukseli lub Antwerpii? Gdzie żyję się "lepiej"? Wiem, że to to zależy indywidualnie od człowieka ale chciałbym poznać Wasze opinie - o ile ktoś tutaj był lub jest w tych okolicach.
myslisz ze terrorysci , dilerzy , prostytutki i temu podobne scierwo nie mieszka w ekskluzywnych i drogich dzielnicach?
troche cie rozumie
ale tak nie do konca
wszystkiego trzeba w zyciu posmakowac
inaczej nie wiesz czy zyjesz ok?
Dlaczego wolę mieszkać w bardziej "ekskluzywnej" dzielnicy? Wydaje mi się, że w takich dzielnicach jest troche spokojniej i nie ma takiego syfu. Koniec końców, zamierzam szukać mieszkania jak najbliżej miejsca pracy.
shine dlaczego zestawiasz prostytutki razem z dilerami i nazywasz ścierwem? zestawiasz przestępców z pracą pożytku społecznego
Może dla niego to plus że prostytutki będą blisko mieszkać
Zmieniony przez - macready w dniu 2016-07-21 12:39:27