Mam maly problem z zasypianiem.
Dokucza mi to, nie moge normalnie funkcjonowac, czuje sie zmeczony.
Od poczatku... Pracuje na zmiany, tydzien na rano od 6:30 do 14:00 , nastepny tydzien od 16:30 do 2:00 w nocy.
Czyli jak w piatek skończę prace o 2:00 rano, do lozka ide mnie wiecej o 3:00. W sobote spie do 12:00, klade sie spac okolo 1:00 nad ranem, i tak samo w niedziele, a w poniedzialek musze juz stac o 5:00 i jestem niewyspany i tak w kolko...nocka, dzien, nocka....
spie po 5h dziennie...dopiero pod koniec tygodnia jest troche lepiej. Na silownie chodze tylko w weekend bo inaczej nie moge .
Zna ktos sposoby na dobry sen? a moze dobre tabletki? cokolwiek...
Próbowałem, ale nawet jak klade sie o 22 to zasypiam okolo polnocy:((
Chodzi mi z reguly o pierwsze trzy dni Niedziela, pon, wt, pozniej juz jest tylko lepiej:)
Jakie "lekkie" leki znacie na zasypianie?
Nasen to nie przypadkiem zolpidem? Jezeli tak, to nie pchaj sie w zadne gówna nasenne, mozesz poprobowac tabletki ziolowe. u ciebie jest po prostu problem z dostosowaniem rytmu dobowego, dlatego tez to naturalne ze masz takie problemy, jedynym skutecznym rozwiazanie byloby rzucenie zmianowej roboty )
Chodzi o to, ze nawet jezeli bym jakies tabletki bral, to bym ich nie naduzywal. Bralbym tylko w Niedziele, poniedzialek co dwa tyg. czyli 4x w miesiacu. Chyba nie tak zle.
Bany_ No co ty!! roboty nie rzuce bo gruba kase zarabiam
Zmieniony przez - F0rest w dniu 2015-03-26 12:37:26
[zalukaj.tv/polecony,2698050/] <- KLIK
proponuję na spanie przyjmować zolpidem, a pobutkę kofeinę+taurynę+ewentualnie pseudoefedrynę;
budzisz się i rozbudzasz na zawołanie, tylko po kilkunastu latach skończysz jak Elvis Presley, on taki styl życia prowadził