bigroom wzielo sie z tego ze ten typ muzy dobrze "sprzedaje sie" na wielkich eventach
mash up to uposledzony gatunek, bo wg mnie malo w tym remixu, bo jak mozna nazwac polaczenie 2 kawalkow ktora zrobil ktos inny przez 3 osobe ktora nic poza polaczeniem ich nie zrobila, zero kreatywnosci tam
jak nienawidze bigroomow to przynajmnije tu melo w breakdownie jest jakotakie, a nie splodzone przez 18latka z aborcja mozgu
W wiekszosci bigroomy leca na tym samym schemacie, dlatego malo jest ciekawych trackow, i ogolnie sama koncepcja bigroomu nie pozwala za bardzo rozwinac skrzydel, ale jakis fajny track sie pojawi co jakis czas.
P.S. a co do spinnin to akurat szalu nie ma, bo aktualnie Ci najwieksi robia najgorsze tracki, powielane schematy, kopiowane dzwieki i ogolnie nuda.
No kawalek niezly, ale strasznie katowany w radiach.
A co do tego ghosta to sam nie wiem, z jednej strony wykrecic taki numer ze skillem ktory niewatpliwie Guetta ma, to nie jest zaden wielki wyczyn, chodzi bardziej o pomysl na kawalek, a pomyslu tez nie ma zadnego bo dzwieki zerzniete z animalsow az milo.
ta, z animalsow
raczej animalsy z czegos wczesniej
epic, bang chyba od la fuente, atom w szczegolnosci nari milani i pozniej juz polecialo
co do shot me down to wrzuce cos pozniej