"pożyczyłem" sobie cod black ops (pierwsza część) . Ściągneło się , wszystko spoko , chce instalować a tu instalacja przez steam , kolega konta do steamu nie poda a instalacji bez tego nie przeprowadzę , da się to jakoś ominąć żeby pograć sobie w singlu ? Kupił bym sobie , ale dla samego singla 40zł nie dam a multi w codzie mnie nie kręci .
Jak ja miałem wypożyczonego, to wersji PL instalowało sie bez problemu i bez steama.
z ominięciem instalacji przez steam sobie poradziłem (program phoenix to omija) , teraz mam problem z odpaleniem gry , w steamowych wersjach nie ma plików typu playcod.exe , dokopiowałem więc witaminkę tam gdzie powinna być , ale mam problem przy odpalaniu gry , jakiś error :
Could not load default asset 'mp/defaultStringTable.csv' for asset type 'stringtable'.
Póki co znów leży , a chciałem tylko sobie postrzelać (z tego co pamiętam ta częśc miała fajną fabułe)
kurcze gdyby kod do steama kosztował 20zł to biore z miejsca , 40zł trochę mi szkoda , piejdoje to , pogram w co innego
Zmieniony przez - Trique w dniu 2013-01-08 00:27:04