Autor |
"Bol jąder po wysiłku?" |
|
kkkkk555
|
|
a czemu mialbys glos stracic?
w ogole co to jakas prowokacja jest?  |
 |
|
|
Nortgaroth
|
|
Nie to nie jest żadna prowokacja ale jak sam pewnie wiesz faceci mają bzika na punkcie dżąder i sie o nie boją.
Stąd moje niepokoje. |
 |
|
|
_Acid_
|
|
Właśnie też mi tu coś śmierdzi... żeby od razu facet myślał o amputacji jajek? Nie... no w pale się to nie mieści.
|
kkkkk555
|
|
jakbys sie o nie bal to bys nawet nie dopuszczal mysli o ich amputacji |
 |
|
|
Nortgaroth
|
|
Ehh no taki mam charakter i nic na o nie poradzę że myślę pesymistycznie. Wolę myśleć źle i się przygotować się psychicznie niż potem cierpieć męki.
Aha czy mogę spróbować współżyć z tym schorzeniem? |
 |
|
|
Andromedaa
|
|
Ja nie rozumiem co takiego mają w sobie Faceci, że boją się iśc do lekarza
Boisz się o swoje jąderka, ale do lekarza ponowie się nie wybierzesz.
Chcesz współżyć mimo, że coś Cie boli i nie wiadomo co Ci jest ??
Nieźle. |
Ekspert -
 |
|
|
piotrusxtc
|
|
ja swiadomie nie pozwolilbym nikomu zblizyc sie skalpelem nawet w okolice krocza... mozliwe byloby to ewentualnie, gdyby stanowilo to bezposrednie zagrozenie mojego zycia.
Rozumiem, ze sport jest dla ciebie wazny, pewnie tez jestes w tym dobry ale pomysl przyszlosciowo. W sporcie profesjonalnym malo kto jest obecny powiedzmy po 35 latach zycia a twoje narzady rozrodcze przydadza sie nawet grubo po piecdziesiatce...
Idz do lekarza i nie mysl o amputacji, z reszta wkreciles to sobie bezpodstawnie...
Specjalista -
 |
|
|
StoPRO
|
|
przeciez z ta amputacja to prowokacja  |
Znawca -
 |
|
|
Andromedaa
|
|
Jak będzie tak zwlekał z lekarzaem to różnie może być
Pewnie nic mu nie wytną, ale jak przyjdzie co do czego czyli powazniejszego leczenia to o dzieciach byc może zapomni. |
Ekspert -
 |
|
|
Nortgaroth
|
|
przeciez z ta amputacja to prowokacja
Miałeś kiedyś coś takiego? No właśnie. Ja się po prostu martwię i mam taki charakter że myślę pesymistycznie. |
 |
|