FORUM INSOMNIA zabawa imprezy problemy przemyślenia seks
∑ temat został odczytany 4403 razy ¬
Informacje tutaj przedstawione są opiniami użytkowników i dają co najwyżej ogólną wiedzę o problemie.
Nie mogą zastąpić profesjonalnej porady lekarskiej.
Forum służy do wymiany poglądów i doświadczeń, w żadnym wypadku nie może być podstawą do samodiagnozy.
W przypadku jakichkolwiek wątpliwości odnośnie stanu zdrowia/przebiegu leczenia należy zwrócić się po poradę do lekarza.
Tylko porada lekarska oparta na osobistym zbadaniu pacjenta, wywiadzie chorobowym i badaniach dodatkowych gwarantuje postępowanie bezpieczne, takie, które może dać pożądany efekt leczniczy.
ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY
Witam . Zaczelo sie wczoraj wieczorem , bol w okolicy brzucha , tyl plecow (nerki) , potem prawa czesc klatki piersiowej , az do prawego barku , a raczej obojczyka . Nie bardzo moge oddychac , normalne oddychanie jest mozliwe tylko w pozycji stojacej , albo siedzacej z cialem pochylonym do przodu . Kazdy oddech wywoluje mocne klucie w okolicy prawego pluca . Mial kiedy ktos cos podobnego ?
"Jeśli znajdziesz prawdziwego przyjaciela (co zdarza się naprawdę rzadko)
to chroń go, bo to drugi ty"
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję.