Autor |
"Brak wejścia" |
|
INSOMNIA
|
|
|
|
kempa15
|
|
jak jest dziewicą to nic dziwnego moja też tak miała... pchaj i za każdym raczej ciut głębiej jak juz rozciągniesz raz to za 2 razem nie bedzie problemu |
 |
|
|
VooDooMan
|
|
Jeśli jest dziewicą i była u ginekologa to zapewne ginekolog by ja poinformował, że jest np bardzo ciasna.
Jeśli tego nie robiliście wcześniej to może Cię okłamywała, że nie jest dziewicą i się zestresowała, że się domyślisz o kłamstwie.
Są różne opcje.. Bardzo ciasna (taka budowa) "moja kobita tak ma" i wejście do pochwy na początku bywało misją bardzo ciężką dla nas obojga.
Mogła się zestresować (może robiliście to w domu gdzie na dole, obok w pokoju byli wasi rodzice bądź znajomi)?
Są te całe przykurcze pochwy gdzie później penisa nie można wyciągnąć... może to było to? Jeśli tak to miałeś za***iste szczęście, że w niej nie byłes w tym czasie.
Jak jest taką ciasną dziewicą to radze kupić coś nawilżającego i pchać z partyzanta, takie wpychanie po kawałeczku w moim przypadku to g0wn0. Raz a porządnie.. poboli, poboli popłacze i będzie okey |
Znawca -
 |
|
|
Angel...
|
|
|
|
Andromedaa
|
|
Don quixet, nie mogłam tego zrobić będąc odcietą od neta więc się Wam upiekło  |
Ekspert -
 |
|
|
Rothen
|
|
lepiej za ciasno niż w powietrze co jest istnym dramatem, trzeba się wtedy dużo się namachać i namyśleć o koleżankach
Zmieniony przez - Rothen w dniu 2008-05-26 00:30:28 |
 |
|
|
kempa15
|
|
ta na partyzana... gratuluje podejścia  |
 |
|
|
MoonSp
|
EQUILIBRIUM
|
|
Jak nie można wejść drzwiami, to wchodzi się przez balkon...
Chwytasz?
 |
|
|
GoldenEyes
|
|
bez przesady
jak juz to dobierz taka pozycje,zeby latwiej i szybciej moc wejsc
ale jak ona znowu sie zestresuje "zacisnie" to na chama nie ma co pchac,przede wszystkim ona ma sie rozluznic i bedzie ci o wiele latwiej
Specjalista -
 |
|
|
Sweet69
|
|
|