Autor |
"Brudny sex" |
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
bo to syndrom bezkrytycznej subiektywnosci, tacy ludzie nie zastanowia sie nad soba ze cos z nimi nei tak, tylko ze wszystko naokolo jest bee, przykladow mozna mnozyc, chociazby kobiety z wiadrem miedzy nogami, ktore mowia ze wszyscy faceci sa do bani w lozku, a nie pogodzi sie z obiektywnym faktem ze to ona jest ulomna, bo ma szyb windowy palacu kultury miedzy nogami, taka analogia.
Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2007-07-10 18:41:33
|
|
ewab
|
|
|
|
zMar
|
|
|
|
MARG37
|
|
jeżeli ludzie to akceptuja to jest ok
a co do córki to jej sprawa
na pewno niektórym sprawia to przyjemność ,estetycznie dla CIEBIE JEST FE ALE PEwNIE NIE ROBIŁAS TEGO WIEC SKAD wiesz że jest fe |
 |
|
|
xxfeciaxx
|
|
jak kogos kochasz to sie go nie brzydzisz,ja nic zlego w oralnym nie widze |
 |
|
|
zMar
|
|
Pewnie czeka na tego specjalnego zeby mu dac orala i anala , no ale spoko nie dawaj mu nic
|
borek123
|
|
|
|
Amore
|
|
-no comment-
|
RozkosiQ
|
|
Ty.. autorko.. mamusiu i kochanko od siedmiu boleści. Czytaj ze zrozumieniem text, co? Zacytuj mnie i pokaż gdzie napisałam jak się do mnie mówi SUKO czy tym podobnie.
Ogólnie --->
Zmieniony przez - RozkosiQ w dniu 2007-07-23 13:33:38
|
|
Amore
|
|
A tak wogole to natalia - boisz sie spermy? jest takie przyslowie: nie wierz gebie, poloz na zebie. poki nie zobaczysz jak to jest robic loda to nigdy sie nie dowiesz czy ci sie to spodoba. taka jest prawda. cos za dlugo sie ciagnie ten temat ale daje linka kolegom na niego zeby poczytali jak chca sie posmiac. zawsze dziala