Stolec. Po co odpisujecie na prowokacje? _______________________________ I just don't know what to do with myself. Money for nothing and chicks for free. Weź nie pierdol bejbe.
myślałem żeby wymyśleć coś orginalnego z 10 minut w tym temacie ale wszystko zostalo juz napisane Pani autorka ma pozamiatane w główce ale szanujemy to jak każdą inna mniejszość czy to rasową, płciową czy jakies inne te tamte nie jesli to prowkoacja to szacunek i chyle czoła ps. co takiego wziąłeś/wziełaś ze ma sie taka faze ?? oraz A wiec czytałam troche to forum i widziałam co kobiety tu pisza np sweet69 czy andromeda, roqsia (czy jakos tak) Zmieniony przez - Fillips w dniu 2007-07-23 20:39:43 _______________________________ Był szalony chemik ]:P Teraz władca robotuf %-)
od tyłu czy klasycznie? hm... zobacz do końca
^ a już zdejmowałem spodnie ;/ _______________________________ 5 lat przyczajki
zaraz dostaniesz bilet _______________________________ Gówno jesteś nie Siara! Ja Siarę znam!
Ja lubię jak facet mnie posuwa"rżnie",aż się wióry sypią. Zapraszam na SEX POKAZY ******************** _______________________________ ******************** Zapraszam darmowe SEX POKAZY!