Wiadomo, gwiazdy w Hollywood mają niezliczoną ilość butów, u niektórych gwiazdt a liczba przekracza grubo ponad tysiąc - a jaka jest Wasza obsesja - może gdy widzicie torebkę, nie możecie się powstrzymać by ją kupić? Ja tak mam Kocham torebki, prawie zawsze mam przy sobie, nawet do szkoły zawsze noszę torbę zamiast plecaka, gdy sobie kupuje nowe to mnie strasznie mama ochrzania - po co mi kolejna? Niestety, taka moja obsesja i już Znam osoby, które wciąż kupują okulary przeciwsłoneczne, moja koleżanka ma tak dużo, że juz rozdaje Tak samo jest z naszyjnikami, pierścionkami i innymi dodatkami...A jak u Was?
Jeszcze jakis czas temu torebki,buty i paski- Musialo byc pod kolor i wzor było tego strasznie duzo. Z tych 3 najbardziej paski
Ostatnio coś mnie napadło i powyrzucałam sporą część kolekcji (po powrocie do polski trochu mi sie utyło w to co sie nie miescilam poszlo... )
Tribal mi mówił, że stwierdziłaś, że strasznie się spasłaś i jeśli się z nim spotkasz, to się Ciebie przestraszy Na pewno nie jest tak źle, ale ja też przytyłam, więc jak będziesz miała zamiar spotkać się z Tribalem, to mnie zawiadom - postraszymy go razem
buty i okulary, ostatnio sobie kupilam, takie duze i czarne, co to dobrze twarz zaslaniaja obok torebek i kolczykow, tez raczej nie przechodze obojetnie
Noctua Summe Farmosa Parvula