powiedzcie mi, jak to jest z butami, które właścwie nie są już z nowej kolekcji - czy one automatycznie są "usuwane" czy da się je jeszcze gdzieś kupić? Chodzi mi głównie o stabile, a dokładniej:
nie wierze, że są dostępne jedynie na allegro, ale przeszedłem już całe Katowice, Sosnowiec, Chorzów. I nic. Jest pełno fajnych butów(np. nowe modele nike, ale 300zł.... ehh)
Przy okazji - kojarzy ktoś stare modele Adidas Shark(chyba shark)??moge podesłać zdj, moje mają już z 8 lat i się nieźle trzymają. Widzieliście jeszcze gdzieś takie?
Takie STABILE w Lublinie w Butiku Adidasa w Realu widziałem, więc raczej można je dostać. A skoro piszesz, że w tych miastach nie ma takich butów, to dlaczego nie kupisz ich przez allegro ?
odpowiem pytaniem na pytanie - ryzykowałbyś?
Multum osób zamawiających buty przez allegro nadziało się na podróby "tysiącletnie", do tego nie ma możliwości sprawdzenia/przymierzenia/ogólnie oglądnięcia butów. Oczywiście jest możliwość odesłania(nie u wszystkich) i zmiany rozmiaru, ale...
Lublin, cholera daleko, ale pociesza mnie fakt, że istnieją jeszcze takie
a Ty mi śmierdzisz smarkatym szczylem
Niestety były chyba prawie wszystkie stabile poza tymi, które wpadły mi w oko Cóż, życie to same wyrzeczenia i boleści.
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję.