Autor |
"Byliście kiedys w burdelu %-) ??" |
|
VLAD.IV
|
|
|
|
Daer
|
|
|
|
actiVe
|
|
ale Ty sie Vlad podniecasz.. .. masz takie zdanie o tym i tyle, wysluchalem, ale jakos mnnie Twoje zdanie nie obchodzi ja mam swoje zdanie i tyle, podkreslam ze napewno nie zwiazal bym sie z taka osoba ale to co robia to ich sprawa dla Ciebie sa szmatami ok ale zachowaj to dla Siebie bo Ty teraz robisz z Siebie wielkiego "moraliste" za dyche
ja do tego podchodze z dystansem niech robia co chca ich sprawa(pomijam przymuszanie bo to jzu jest przestepstwo) i szanuje ich decyzje ale besztac nie masz prawa nikogo Moralisto
Zmieniony przez - actiVe w dniu 2005-12-26 10:59:44
|
Daer
|
|
|
|
Eyden
|
|
Bynajmniej nie uważam rafee 'ego za kanalię ...
Wyraziłem swoje zdanie na ten temat, a on zaczął mnie szykanować - bo kto nie chodzi do burdelu to nie jest gość i znaczy że nie ma kasy...
Jeżeli chce, to niech chodzi, mamy skrajnie różne poglądy i każdy z nas powinien to uszanować.
A poniosło mnie może trochę, bo odniosłem wrażenie, że rafee pisząc o "prześcieradle" czy innych rewelacjach mało razem z krzesłem nie podskoczył w górę, tak go to fascynuje...
Ale zostawmy to...
Odnosząc się do posta powyżej - dla studentów są środki pomocy materialnej - przez stypendia naukowe, socjalne, na wyżywienie, zapomogi i wiele innych - nie trzeba dawać dupy żeby mieć pieniądze na studiach...
|
|
LukRecJa
|
|
Active: Natomiast każdy chyba ma zdanie do wyrażenia swojej opinii...
Jeśli są wśród nas urażone prostytutki to jest możliwość złożenia skargi w administracji.
Zmieniony przez - LukRecJa w dniu 2005-12-26 11:04:13
|
|
VLAD.IV
|
|
active - jezeli nie zrozumiales do tej pory, na czym polega forum dyskusyjne, to wyjasnie Ci, ze na DYSKUSJI, czyli przedstawianiu poglądow... jezeli są one sprzeczne, to jest to polemika...
I nie mam najmniejszego zamiaru zachowywac dla sibie tego co mysle... jak rowniez nie krytykuje tych ktorzy mysla inaczej i korzystaja z tych uslug...
Natomiast skrytykuje osoby ktore postepuja niezgodnie z mymi przkonaniami - czytaj - mlode dupy ktore robia laske za 200 zl zeby kupic sobie najnowsze Kenzo w Sephorze... a potem spotykaja sie ze swoim chlopakiem i udaja ze jest cool...
Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2005-12-26 11:05:32
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
Eyden
|
|
jezeli są one sprzeczne - VLAD - nie to, że się czepiam, ale poglądy nie mogą być sprzeczne, no bo z czym ? Mogą być różne, skrajne, rozbieżne... bo ile ludzi tyle poglądów...
|
|
VLAD.IV
|
|
I Active - po co wogole bawisz sie w to forum, skoro nie interesuja Cie poglady innych?
Ubisz dyskusje prowadzone w konwencji słodziutkiego przytakiwania sobie nawzajem i kadzenia jeden drugiemu?
To z polemik rodzą sie najciekawsze spostrzezenia
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
Czepiasz sie wlasnie - sprzeczne z pogladami mego adwersarza - jezeli ja uwazam, ze słon jest maly, a Ty, ze slon jest duzy... to nasze poglady na wielkosc slonia są sprzeczne
Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2005-12-26 11:11:23
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|