FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 50948 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Byliście kiedys w burdelu %-) ?? 
[powiadom znajomego]    
Autor "Byliście kiedys w burdelu %-) ??"   

nalbandian
 Wysłana - 26 grudzień 2005 13:45      [zgłoszenie naruszenia]

hmmm tak apropo's (nie wiem czy to czasem nie off topic)
to mozna sie zastanowic dlaczego one teraz robia to co robia...
oczywiscie czasem przypadek ze tak im sie poukładało, ale też same sobie są winne ze nie zyją jak przecietne kobiety...

Eyden
 Wysłana - 26 grudzień 2005 13:53      [zgłoszenie naruszenia]

actiVe - mnie się wydaje, że brak szacunku dla tych kobiet przez VLAD'a jak i zapewne wielu poza nim wywodzi się z braku u tych kobiet szacunku do samych siebie...
Stąd właśnie powiedzenie, że "jeśli nie masz szacunku do samego siebie, to nikt nie będzie Cię szanował"...
choć oczywiście mogę się mylić...

eyden.

INSOMNIA
 Wysłana - 26 grudzień 2005 14:18      [zgłoszenie naruszenia]

Widze, ze niektorzy bardzo potepiaja dziewczyny, oczywiscie latwo jest potepiac cos nei siedzac w czyjejs skorze. Piszecie o braku szcunku do samej siebie, a czy wzieliscie pod uwage to, ze ktos moze nie podzelac moralnosci chrzescijanskiej. W takim wypadku sam sex nie jest czynnoscia godna potempienia czy obrzydliwa. Jak wspomnialem w porzadnym burdelu nie ma calowania, robienia loda bez gumy, czy lizania dziewczyny po p******, wiec prawdopodobienstwo chorob zawodowych nie jest zminimalizowane. W takim wypadku, czym ta praca rozni sie od pracy masazystki czy gimnastyczki artystki estradowej? To ze dziewczyny sa bite, musza isc z klientami z ktorymi nie maja ochoty czy godzic sie na kazdy rodzaj seksu, czy sa zmuszane do pracy to jest patologia, wcale nie powszechna, jest wystarczajaco duzo chetnych do pracy, wiecej niz miejsc w agencjach a i rotacja dziewczyn jest ogromna, nie ma takiej potrzeby. W wiekszosci przypadkow dziewczyna nie jest nawet podniecona, poprostu possie kawalek gumy i ktos sie w niej poslizga. Dla slabo wyksztalconej dziewczyny, to jest czesto jedyna mozliwosc godnego zycia, ma do wyboru to oraz wegetacje wsrod pijanych wiesniakow w zapomniajej przez boga wsi na ukrainie. Tu ma chociaz szanse na godna place, zobaczenie kawalka swiata ktorego nigdy by nie zobaczyla, w perspektywie dzieki odwadze, determinacji, odlozonej kasie wygrania lepszego jutra , zalozenia rodziny ktora stac na godne zycie. Nie kazdy wierzy w opowiesci o istocie wyzszej wynagradzajacej w przyszlosci wszystkie cierpienia, niektorzy maja jedno zycie, jedna szanse i tomoze byc jedyny sposob, zeby je sensownie przezyc.

Clenoman
Smakosz
 Wysłana - 26 grudzień 2005 14:23      [zgłoszenie naruszenia]

"czy lizania dziewczyny po p******, " - ja ******le jak mozna dziwce zrobic minete

...oszukali mnie, banda złodziei Polskich, decydentów kurva...

Eska
 Wysłana - 26 grudzień 2005 14:29      [zgłoszenie naruszenia]

hrhrr

w sumie to tak samo chyba jak zwyklej dziewczynie Przeciez nigdy nie wiesz czy dziewczyna z ktora aktualnie jestes nie zrobila wiecej lodow w swoim miescie niz algida (bo zakladamy ze jest z innego miasta i nikt jej nie zna).

No ale dziwce minete robic to rzeczywisice ostro

ja bym sie nie skusil

!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !

Specjalista -

Clenoman
Smakosz
 Wysłana - 26 grudzień 2005 14:37      [zgłoszenie naruszenia]

Niby tak ale jak idziesz na dziwke to wiesz ze ja ruchalo duuuuuuuzoooooo ludzi, tym bardziej jak fajna wizulanie jest, im lepsza wizualnie tym wiekszy przebieg, im wiekszy przebieg tym wiecej *****ow w sobie miala no i rob tu minete ale w wiekszosci burdeli nie mozna robic...Chyba ze w tych bardziej patologicznych ale to juz wogole prze***ane w takich Choc podejrzewam ze jakby ktos bardzo chcial to za doplata moze by pozwolila zeby ja wylizac

...oszukali mnie, banda złodziei Polskich, decydentów kurva...

Eska
 Wysłana - 26 grudzień 2005 14:39      [zgłoszenie naruszenia]

niedobrze mi sie robi, skonczmy temat

ide wypic barszczyk

!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !

Specjalista -

INSOMNIA
 Wysłana - 26 grudzień 2005 14:47      [zgłoszenie naruszenia]

O ile jeszcze moge zrozumiec jakas logike argumentu wylacznosci u milosnikow dziewic, to tego stopniowania za cholere, co za roznica czy miala wczesniej 5 gosci po 100 razy czy 200 roznych ????

nalbandian
 Wysłana - 26 grudzień 2005 14:51      [zgłoszenie naruszenia]

to w sumie mało atrakcji w tych burdelach, skoro lód przez gume, cąłować nie mozna , nic tam kurde nie mozna

nalbandian
 Wysłana - 26 grudzień 2005 14:56      [zgłoszenie naruszenia]

seba5700 -to liż sobie jej dziure wiedziąc ze było tam 200 C^^^ujów!!

to tak jak byś lizał te 200 Ch**ów

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 27 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Byliście kiedys w burdelu %-) ??

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27