Autor |
"Byliście kiedys w burdelu %-) ??" |
|
INSOMNIA
|
|
To raczej oczywiste, sex z kims kogo sie obdaza uczuciem zawsze jest lepszy, nawet jezeli jest mniej "doskonaly technicznie". Zreszta ja zwolenikiem bajzli nie jestem, w zyciu bylem pare raz, pierwszy raz z ciekawosci, pozniej poprostu dlatego, ze mnie przypilo  |
 |
|
|
actiVe
|
|
ziki a kto mowi tu o uczuciu? przeciez nie o to chodzi
raczej nie chodzi sie do burdelu z mysla ze znajdziesz material na zone tlyko zeby ulzyc matce naturze no chyba ze sa takie fenomeny heh
Zmieniony przez - actiVe w dniu 2005-12-26 16:05:33
|
ziki2000
|
PIMP%-)
|
|
"ziki a kto mowi tu o uczuciu? przeciez nie o to chodzi "
Nie zrozumiales do konca tego co napisalem...nie kazdemu pasuje po prostu sposob "ulzyc sobie" przy takiej kobiecie z burdelu...
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
Ziki - nie dogadasz sie z Active - to wyzuty z emocji typek...
Tlumaczenie mu sensu uczuc da taki efekt jak wyklad dla Papuasow nt wyzszosci silnika typu boxer, nad silnikiem w ukladzie V - Ty im tlumaczysz niuase a oni nie kumaja co to silnik...
Nie bylem nigdy u prostytutki, wiec pisze teoretycznie...
Ae z kobieta, z ktora łaczy Cie uczucie, to jest po prostu pikne przezycie... roznego rodzaju zaloty, gra wstepna, sam stosunek... w ktorym zalezy Ci na dawaniu rozkoszy partnerce... i do ktorej mozesz przytulic sie po i uslyszec cos milego...
Sex to nie wydalanie spermy w pochwe kobiety...
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
Raymond
|
|
Parodia
|
Rafi_1980
|
|
byłem na dziwkach nie raz,nie bede sie rozpisywal bo na insomni zadko kiedy jestem i cos pisze<wole sfd:P> ale dam wam tylko rade,nigdy nie korzystajcie z uslug dziwek,ktore stoja na trasie,szczegolow moze wam zaoszczedze |
 |
|
|
Zzz....
|
|
|
|
Eska
|
|
|