czytam tu ze laski sie nie liżą, to troche mnie znieczęca, bo poruchac to ja se rączkowską moge
haha,widocznie nigdy w zyciu zes sie nie całował ze tak cie to zniecheca,zreszta kto chciałby sie lizac z laska ktorej usta po całym dniu pracy były pełne grzybów(co z tego ze guma)jak koszyk po leśnych zbiorach
ktorej usta po całym dniu pracy były pełne grzybów
pomyliło ci sie pewnie z paniami pod wyszkowem
co do mnie to nie jestem zbuntowanym walcotrzepem, ktory wsadziłby rure w płot aby było dobrze, qrwa mialem stala partnerke przez 2 lata i nigdy bym nie pomyslał o zdradzie, do dobra z jakies 5 razy sie zdarzylo, ale nie pieprzyłem innej nigdy, była moją jedyną, a jako ze pracuje w firmie ochroniarskiej to umówiłem sie z kumplami ze pojedziemy na laseczki, moge ich sie zapytac ale do roboty ide dopiero w sobote, a chciałbym cos sie dowiedziec jak to wyglada i wogle ocb, a wy wszyscy tu qrwa o jakichs uczuciach, dajcie na luuzzz ot jest burdel a nie pokój zwierzeń, wiec gadać co i jak od wejscia do wyjscia, a tak wogle nie widze sensu wpakować lasce rure od tyłu i grzmocic, mnie to nie kreci, lubie sie lizać, walic minete(chociaz z tego moze bym zrezygnowal) i piescic kobiece ciało. czlowiek idzie do burdelu zeby spełnic qrwa swoje fantazje a nie zeby sie spuscic załozyc spodnie i *******lać
"od wejscia do wyjscia" nie oznacza wejście i wyjście do pokoju qrwy, ja mówie tu o porządnym lokalu, z tego co słyszalem to w niektórych przyjela sie zasada ze tzreba postawić pannie drinka, jak to jest? w niektórych jest tak ze jak zajdziesz do lokalu i zamówisz żarcie to dziwka nie podejdzie, ale jak zamówisz piwo to obsiadają jak muchy, i jak to jest z takimi dziwkami? bo ja sie nastawiam na bzykanie supersexbomby, chudziutkiej z ładną buźką, a nie chcem sie wpieolić w gówno jakieś, zajde a tam berbela jak z ameryakńskich budem z hotdogami, i zonk bedzie. U nas w miejscowości jak taksówkarz podwiezie pod burdel to trzeba dodatkowo 20 ziko zapłacic, wogle paranoja, jak to jest jak sie wchodzi? laseczki podbijają same?
Hm... w sumie to nie wiem czy poszedłbym do agencji. Może teraz mowie ze nie, ale co innego gdybym był przed lokalem z kolegami i miał w kieszeni 1000 zł. Pewne jest tylko jedno ze na sucho nigdy bym tam nie wszedł. Musiałbym być z deka zalany albo po extasy, wtedy moze kto wie...