Autor |
"Byliście kiedys w burdelu %-) ??" |
|
rafee
|
|
Podzielam zdanie VLAD'a - "jestem za młody i za piękny, żeby za to płacić" ...
Zabrzmialo jak: "Po co isc do restauracji jak WOŚP da mi grochowke za darmo"
|
|
Hakelbery
|
degustator
|
|
|
|
KOSA KK
|
|
|
|
Eyden
|
|
rafee mam chyba zgoła odmienny system wartości... bo jeżeli paralelizujesz burdel z restauracją to wybacz, ale nie mamy o czym mówić...
Zupełnie obróciłeś kota ogonem...
Skoro dla Ciebie wyższa półka nad atrakcyjną i mądra dziewczyną to burdel, to szacunek dla Ciebie i Twojej odmienności...
Widać, że z takowych usług korzystałeś, bądź nadal korzystasz... ja nie muszę za to płacić, Ty widać tak.
Widocznie jest u Ciebie aż tak fatalnie...
Napisałbym więcej, ale szkoda komentować, to samo do osoby która Ci wtórowała....
"a więc płacisz takiej dziwce, teraz jesteś w siódmym niebie, dotknij gdzie chcesz, poraz drugi cię wy***ie..."
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
rafee
|
|
Kolego balwanku: Niektorym wystarczaja puzzle do dobrej zabawy, inni graja w karty na pieniadze bo to wzbudza adrenaline w organizmie. Tak samo zadna kobieta nie jest w stanie zaoferowac ci tego co profesjonalistka. Nie oszukujmy sie, ale we wszystkich dyscyplinach profesjonalizm jest bardziej ceniony od amatorszczyzny. Garbaty nie jestem i dziewczyne potrafie sobie znalezc, ale to nie oznacza, ze nie moge czasami sobie pojsc do agencji. Dlaczego ? Chociazby dlatego, ze mozna udac sie tam z porzadna ekipa. Kilka(nascie) masek wpadajacych do jednego bajzlu i robiacych hardcore'owa impreze to jest cos co pozostanie w mojej pamieci na dlugo. Jesli ty ograniczasz sie tylko do przytulania a twoja najbardziej wyuzdana pozycja jest "na misjonarza" to prosze cie nie obrazaj mnie tylko dlatego, ze czasem lubie sie pobawic tak jak nigdzie indziej !
Zmieniony przez - rafee w dniu 2005-12-23 01:07:49
|
|
rejtas
|
|
|
|
Hakelbery
|
degustator
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
"Tak samo zadna kobieta nie jest w stanie zaoferowac ci tego co profesjonalistka."
Z tym sie pozwole nie zgodzic, bo IMHO zdecydowanie lepsza zabawa jest z dziewczynami, ktore to robia dla wlasnej przyjemnosci. Niejedna umiejetnosci oraz fantazje ma na na tym samym poziomie, a zdecydowanie bije krolowe nocy na polu radoscia z zabawy oraz zaangazowania.  |
 |
|
|
rafee
|
|
Generalnie podzial jest taki:
1) Nigdy nie probowalem wiec to musi byc beznadziejne i do tego mam jeszcze placic ? Bez sensu
2) Bylem ! Za***iscie sie bawilem ! Wydalem 100 zl czyli dokladnie tyle co za wejscie na balety (20 zl), 3 piwa ( dla mnie i dla dziewczyny ktora poznalem - 15 zl), taxi (20 zl) oraz hotel (45 zl/dobe).
Faktycznie! PO CO ZA TO PLACIC! Mozna zaplacic komu innemu a i tak w portfelu bedzie taki sam deficyt
Seba5700: Jedno pytanie bo wiem, ze jestes ze Szczecina. Byles w "Wisniowym Sadzie" ?
Zmieniony przez - rafee w dniu 2005-12-23 01:26:39
|