Autor |
"Byliście kiedys w burdelu %-) ??" |
|
INSOMNIA
|
|
100 w Szczecinie ? Gdzie takie promocje ?  |
 |
|
|
rafee
|
|
Hokus Pokus , Las Vegas (moje rewiry )
|
|
rejtas
|
|
"""Z tym sie pozwole nie zgodzic, bo IMHO zdecydowanie lepsza zabawa jest z dziewczynami, ktore to robia dla wlasnej przyjemnosci. Niejedna umiejetnosci oraz fantazje ma na na tym samym poziomie, a zdecydowanie bije krolowe nocy na polu radoscia z zabawy oraz zaangazowania."""
stary byłeś u takiej Pani
z tego co pisałes wcześniej i teraz znaczy że nie. To tak jakbys próbował komuś tłumaczyć jak smakuje piwo nie pijąc go. Takie pusta gadka.
|
|
INSOMNIA
|
|
To chyba znizki studenckie masz lub ja wygladam na niemca, bo wczoraj w Hokus-Pokus 180 zostawilem
P.S.
Gdzie ja pisalem, ze w bajzlu nie bylem ???
Zmieniony przez - seba5700 w dniu 2005-12-23 01:32:33 |
 |
|
|
rafee
|
|
Odezwij sie na gg albo priva to pogadamy
|
|
rejtas
|
|
jakoś tak wnioskuje jak się pomyliłem to respect >>>
|
|
wortal
|
|
Dziewczyny w burdelu nawet loda robia przez gumę, jedyne czego można się załapać, to chyba grzyba z jej nóg
Specjalista -
 |
|
|
ggggtt
|
|
|
|
elchuka
|
|
nie byłem, ale moze kiedyś jak bede mial troche kasy na zbyciu to sie skusze :P
|
|
VLAD.IV
|
|
Tak samo zadna kobieta nie jest w stanie zaoferowac ci tego co profesjonalistka
rafee - stosujesz analogie ktore brzmią bardzo atrakcyjnie dla rozochoconych dwudziestolatków... i pozornie wydają się stwierdzeniami trudnymi do obalenia... jezeli przyjmiemy, że wyszedłeś od dobrej podstawy...
A tak nie jest...
Moze i profesjonalistka zrobi Ci to dobrze... ale sex zaczyna się i konczy w psychice człowieka...
dlatego też nigdy, ale to nigdy profesjonalistka nie będzie tak dobra, jak doswiadczona kobieta, ktora darzy Cie uczuciem... choćby dlatego, ze w głębi Twego umysłu, choćby tylko podświadomie, będzie tkwiło przkonanie, że robi to bo jej płacisz... nie dlatego, ze chce to zrobic...
Chyba, ze jestes zimnym draniem i cos takiego jak "uczucia" to dla Ciebie pojęcia abstrakcyjne, ktore widzisz czasem na kartach ksiązek...
A jak sie juz bawisz w porownania... to sex z dobrą prostutką jest jak obraz malowany przez komputer... bedze perfekcyjny... będzie mial idealnie dobrane kolory... będzie miał świetny układ światło cieni...
Ale przyjdzie artysta amator... ktory po prostu czuje sztukę i swymi emocjami wymaluje dzieło, ktorego żaden komputer nie stworzy...
Perfekcyjne, wcale nie jest najpiekniejsze...
Zapamietaj to sobie...
Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2005-12-23 14:43:10
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|