Autor |
"CIĄZA-POMOCY!" |
|
Revoltman
|
|
Dzisiaj je film z Clientem Eastwoodem, więc jak ktoś chce zobaczyć akcję 30 :1 to proszę...
|
korian
|
|
długa historia.. Majma, shnosnas macie po sogu za myślenie. |
Ekspert -
 |
|
|
Margit
|
|
Witam wszystkich.
Razem z siostrami uwaznie przeczytalam calego tego posta.Ubawilysmy sie po pachy.Szczerze mowiac na poczatku nawet wspolczulysmy gosciowi,ale potem to juz sie tak zamotal,ze mialysmy jedna wielka spiewe.
Fajna historyjka odkrylysmy w sobie zylke detektywa-ciut nie Rutkowski Patrol.
Trzeba gosciowi przyznac,ze zamotac to umie lepiej niz moje sasiadki.
Do autora postu:
chlopie olej takie panny, nie badz debyyyyylem masz troche latek wiec umiesz myslec i na walke wes wiecej gosci 25 moze nie styknąć!!!Gwiezdne wojny :D:D:D:D:D:D |
 |
|
|
wroniak
|
|
|
|
61
|
|
Mam problem!!!Proszę o odpowiedz od kogoś kto jest Kąpetentny i wykwalifikowany.Moja była dziewczyna urodziła dziecko,mam podstawy co do tego że była nie wierna w stosunku co do mnie.Obawiam się że to dziecko może być moje ale nie jestem pewny!!To nie daje mi spokoju!!!Ona jest tera mężatką i twierdzi że dziecko jest jej męża ale ja myślę że ona sama nie wie tak do końca czyje ono jest!!Spała i ze mną i z nim!!Nasz ostatni stosunek odbył się 1 stycznia 2007,ona urodziła 30 września!!Czy to dziecko może być moje??!!??!!??!!Nie wiem konkretnie kiedy ona miesiączkuje i kiedy ma okres płodny!!Proszę o odpowiedz!! |
 |
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
GoldenEyes
|
|
|
|
buziakk69
|
|
Ja podejrzewam, że Twoja dziewczyna nie jest w cale w ciąży. jest jeszcze młoda... I opóźnianie się okresu o niczym nie świadczy... Nie martw się chłopie... mam nadzieje, że się zabezpieczyliście
|
VidaL
|
|
buziakk69
Myślę, że po 3 latach już się wyjaśniło, czy jest w ciąży, czy nie  |
Ekspert -
 |
|
|
Many_Man
|
|
61 wydaje mi się że kobieta wie co mówi dziecko jest jej męża.
Zresztą można spojrzeć z innej strony do 30 września minęło więcej niż typowe 9 miesięcy, a skąd wiesz, że terminu porodu nie miała ustalony na październik.
Zresztą po jakiego ****a chcesz jej się teraz wpieprzać w życie, skoro jakoś je sobie ułożyła!
Zmieniony przez - Many_Man w dniu 2008-01-30 19:32:22 |
 |
|