Te testy sa gow** warte, gdyby dawaly 100% pewnosc to by ten kolega nie mial watpliwosci i nie zalozyl by tego postu. Ale watpie ze przez stosunek z gumką idzie sie zaplodnic. Najlepsza opcja jest czekanie do nieplodnych albo..... analniebezpiecznie :P
Hey Romeo -Moze tym razem sie udalo,ale uwazaj na ojca dziewczyny, on to moze sprawic ze twoje testy na plodnosc beda juz zawsze negatywne !
kochałam sie ze swoim chłopakiem pod koniec miesiaca,2-7 wrzesnia miałam dostać miesiączke i nie dostałam.dwa tygodnie po stosunku zrobiłam test ciązowy ale nic nie wykazał(wynik negatywny) czy to możliwe ze jestem w ciazy a test tego nie wykazał??
Cześć. Widze, że wszyscy ubolewają nad ciązami, aborcjami i wogóle. Sama jestem w ciąży w 5 miesiącu i mam 16 lat i wcale to niejest nic starsznego. Najgorzej było o tym powiedzieć rodzicom. Ale jakoś to przeżyli. Pierwsza o tym wiedziała moja starsza siostra. Była przerażona gorzej odemnie. Bo oczywiście szkoła, moje treningi... Potem był moment poinformowania rodziców. Było trudno ale chłopak wpadł na pomysł żeby kupić małe buciki i dać moim i jego rodzicom. Napoczątku niewiedzieli o co chodzi ale wkońcu wykrztusiłam z siebie ze jestem w ciąży. Mama przyjeła to prawie normalnie tylko na początku płakała ze wszystko teraz sie zmieni i wgl. Ale gorzej było z tata zaczoł krzyczec ze jestem za młoda ze mam jeszcze szkole. Ale potem sie rozpłakał i mnie przytulił. Jego rodzice przyjeli to prawie tak samo ale jego tata powiedzial na poczatku ze jestesmy nieodpowiedzialnymi smarkaczami... W środe mam wizyte u lekarza i bede wiedziala czy to chłopczyk czy dziewczynka ;D
A ty Jarek18... nieprzejmuj sie. Zawsze możesz znależc kogos kto bedzie tą osobą jedyna w twoim życiu. ;*