TEN nożyk jest wart minimum z 600-800€
TO TYLE CO ASTRA THOMIEGO !!!!
I jak tu nie grać w gry
Zmieniony przez - Trique w dniu 2016-07-28 19:50:03
Nie sprzedaje bo mam blokadę (Można wymienić po: Aug 04 2016 (7:00:00) GMT)
Pokaż mi tego za 289€ bo jakoś kvrwa nie sądzę żeby to był ten sam Zwróć uwagę,że mój jest FN z stattrakiem a takiego nigdzie nie widziałem. Typ mi pisał, że to jest pierwszy
Co najlepsze, otworzyłem pierwszą skrzynkę gammą i trafiłem kosę, a łącznie w życiu otworzyłem z 5-6 skrzynek.
I obecnie mam ofertę 500€ bezpośrednio od gościa ale podejrzewam,że jak wystawie to więcej dostanę.
Zmieniony przez - Trique w dniu 2016-07-30 15:41:54
To pokaż ten link do marketu jakbyś mógł. Bo z tego co mi wiadomo to tego noża w takim stanie (FN + stattak) nigdy na markecie nie było bo nikt prócz mnie go nie wydropił. Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Handlarz proponuję mi 500€ bezpośrednio na konto, a on to zamieni niby na skiny i za skiny wyłapie więcej. Znów gadałem z innych gościem który streamuje Csa i mi mowi, żeby wystawić za 1100$ na opskinie i co 2-3 dni obniżać cenę o 50$ aż w końcu ktoś łyknie bo niby 500€ to mało.
Na żadnej stronie z skinami do Csa tego noża nigdy nie było, więc ceny jako takiej niema.
Ale żeby nie było, ja się nie znam bo to moja pierwsza taka akcja w csie i mówię tylo to, co pisali mi ludzie siedzący w temacie
Factory New-Fabrycznie nowa
Minimal Wear-lekko używana
Field-Tested -przetestowana w boju
Well-Worn-ślady używania
Battle-Scarred-zaprawiona w walkach (najgorsza i najtańsza)"
Fabrycznie nowe mają bardzo duże ceny ,lekko używane w zależności od tego jak wiele gier upłynie do przetestowana w boju mogą być drogie albo średnie. Przetestowane w boju często są zajechane i brzydkie więc ich wartość mocno spada.
Mój jako nowy jest jeszcze droższy, a ten jak widać po linii float niedługo zejdzie do field-tested dlatego ciężko będzie go sprzedać. Do tego jak widać na przykładzie noża z linka, prócz tego typa nikt go nie sprzedaje co może oznaczać, że nikt prócz niego go nie wystawiał.
Zmieniony przez - Trique w dniu 2016-07-30 16:28:28