Autor |
"Calibra 8V %-)" |
|
AliBabus
|
|
Ty przypadkiem po Łowiczu nie jeździsz?
Wczoraj taki jeden ziomek w idento cali z idento wydechem stawał co parę metrów podnosił klapę i serwisował swoja na bieżąco.
|
|
pawerty
|
|
co Cię skłoniło do zakupu Opla Calibry?
za dużo kolegów miałeś? |
 |
|
|
marcinrew1
|
|
Ty przypadkiem po Łowiczu nie jeździsz?
Nie, to nie ja.Ja mieszkam w Słupcy niedaleko Konina
Co mnie skloniło pytasz..
Ja nie chciałem tego samochodu...Pojechałem kupic Honde Civic 5gen no i niestety okazała sie kompletnym złomem,ale koles mowi,że ma Calibre ze zdrowym silnikiem.Nie chaciałem nawet na nią patrzec, ale ojciec tak długo mnie namawial aż w koncu uległem.Nie ma jak to pierwsze auto z silnikiem 2.0 dla kogos kto nie zarabia ani grosza.... |
 |
|
|
pawerty
|
|
to trochę ratuje sytuację
bo ja bym ciężko zarobionych pieniędzy nie "zainwestował" w Cali |
 |
|
|
Pampers88
|
|
|
|
Desertdog
|
|
mam pytanie- co w Calibrach najczęściej pada? sam chciałem w tamtym roku kupić coś takiego... 2.0 115KM. Normalnie paliła i wszystko było ok aż tu nagle przed zakupem padła. Zrezygnowałem z niej, później okazało się że padł bezpiecznik od wtrysku który podobno jest w bagażniku... może to i lepiej...
|
fck
|
|
jak zmieniac cos w calibrze to tylko obnizyc i zalozyc duze felgi a na nie opony niskoprofilowe. Reszte zostawic tak jak jest. Seryjna calibra to ladny samochod i nic do nich niemam
Zmieniony przez - fck w dniu 2007-11-27 13:59:33
Zmieniony przez - fck w dniu 2007-11-27 13:59:47
|
marcinrew1
|
|
|
|
Iszkur
|
|
Nie lepiej kupić coś innego, niż ładować hajs w 20letnie auto, którego i tak nie odzyskasz?
Zmieniony przez - Iszkur w dniu 2011-01-14 23:16:24
|
|
worldwar
|
|
Graty :) Prawdziwy pasjonat, też lubiłem moją Cali C20NE. Niby takie szmaciarskie auto, a miała w sobie to coś co lubilem :] Sprzedałem, bo wpadła większa kasa i miałem ochotę na nowsze autko, a też mnie nigdy nie zawiodła.
 |
|