Autor |
"Calibra 8V %-)" |
|
marcinrew1
|
|
on taki brudnawy czy czerwień trochę wyblakła?
Zarówno brudny jak i wyblakły(chcciaż na fotkach wygląda to gorzej niż w rzeczywistości),ale już nie długo
Jak już pisałem- w marcu idzie do blacharza a przed wakacjami do lakiernika. |
 |
|
|
BiG BoSs
|
Rockefeller
|
|
|
|
Zygadlo666
|
|
Ja bym zrobił swapa na 3.0 z omegi. Koszta wrzucenia xe będą podobne. |
 |
|
|
marcinrew1
|
|
jaki kolor?
może
Będzie czarny, tylko jeszcze nie wiem z palety, którego producenta
Na koniec kwietnia umówiony do blacharza/lakiernika więc wtedy odświeżę i pokażę co wyszło :D
Z nowych rzeczy:
nowa kiera już jest
listwy lasta też
Zmieniony przez - marcinrew1 w dniu 2011-02-28 20:56:06 |
 |
|
|
mitek168
|
|
niezle plany na zmartwychstanie Kalajbry;D |
 |
|
|
Dreando
|
|
to, co robisz z tym autem, to można nazwać pasją ;)
|
marcinrew1
|
|
Miałem odświeżyć dopiero po malowaniu...
Z nowych rzeczy:
Zagościł wieś tuning
Lampy Sonar black,chciałem seryjne nowe ,ale cena zabija.
Na seryjnych niestety nie dało już się jezdzic po zmroku. Było źle do tego stopnia, że unikałem nocnych wyjazdów. Nie montowałem hidów ani ksenonów , bo nie chciałem mieć problemów z policją i oślepiać innych... Najtańszą i zarazem chyba najskuteczniejszą opcją były więc Sonary...chyba, bo ich wygląd mnie nie przekonuje i dla mnie zalatuje WT.
Miałem sprzedawać na złom felgi , które są obecnie na aucie, ale wymyśliłem ,że posłużą mi do stworzenia setupu zimowego- planuje je wypolerować
Zaczynam mieć wątpliwości co do montażu tapicerki skórzanej,ponieważ tak jak wspominałem samochód był Bieda Edition i nie ma klimatyzacji co mogłoby mieć przykre konsekwencje latem. Co prawda po mojej głowie chodzi montaż ,ale climatronic (oryginalny to koszt 2500 zł i ma go pewnie poniżej 5 Calibr w Polsce)
Druga opcja to przeszczep z Vectry B -ale tu też nie jest różowo, bo jeszcze tego nikt do Calibry nie zakładal, chociaż widziałem takie przeszczepy w Astrze F
Tak więc walczę
Z mniejszych pierdołek to zagościł ściemniacz oświetlenia wnętrza
Powoli wziąłem się za rozkręcanie samochodu do malowania- tak więc już nie ma odwrotu i będzie może jakaś czerń z BMW lub Hondy Acord - sam jeszcze nie wiem
|
 |
|
|
showtek
|
|
|
|
Zygadlo666
|
|
|
|
ccor72z
|
|
jedynym elementem z tjuniku w calibrze ktory wg mnie przechodzi sa wlasnie lampy przednie te ktore zalozyles |
 |
|