Nieopowiadaj mi że to są cenowo zupełnie inne klasy aut. Tymbardziej że technicznie to tak naprawde to jest pospolity i popularny w kraju peugeot 406, ma on opinie dobrego auta i części tanie. Calibra na podobnej zasadzie to Vectra A.
Widzę, że niezła dyskusja rozpętała się w moim temacie. :)
AD1. Nie traktuje Calibry jako auta do wożenia 'dupeczek' -nie te czasy, nie ta mentalność
AD2. Proszę zobaczyć na datę mojego postu odnośnie zaprzestania walki. Nabraliście się
Samochód już stoi u blacharza-za jakieś 2-3 tygodnie( pewnie już po świętach trafi do lakiernika)
Co do cen Calibry: no fakt stoją teraz za 2-3 tys , ale sam nie wiem co myśleć. Ja swojej pordzewiałej nawet za tylko tyle nawet bym nie oddał, to w jakim tamte muszą być stanie?
Dzieje się tak pewnie dlatego, że ludzie nie traktują tego samochodu poważnie. Kupują, zajeżdżają i pchają dalej.
Wiadomo są i rodzynki za przeszło 15tys.
Ja na na blacharza i lakiernika myślę, że zmieszczę się w 5-5,5 tys. zł. Nic lepszego za te pieniądze nie kupię więc walczę.
czarny kolor bedzie tak ? z jakiej palety wybrales?
w srodku beda jakies zmiany ? jakies felgi wstawiasz ?
masz zamiar zrobic ja tak jak tamta na zdjeciu ?
accuface
chcesz kupic peugeota to go kup. tutaj sa fani calibry
CALIBRA TEAM
ja na Twoim miejscu wybralbym jakas gleboka czern cos w stylu mercedesa bo ta na audi wydaje sie byc taka niepelna czernia chociaz to moze tylko na tym zdejciu to tak wyglada.
rozumiem ze listwy tez malujesz ?
a nad czym konkretnie myslales w srodku ?
bo ja planuje kupic calibre ale nie wiem z jakim srodkiem czy skora (jasna) czy normalny material
mam jeszcze pytanie. ile pali Ci oleju ?
Zmieniony przez - ccor72z w dniu 2011-04-05 18:45:41