Witam. Jestem zainteresowany zakupem używanego celownika noktowizyjnego, ze względu na ograniczenia w budżecie najlepiej gen 1+, z możliwością montażu do sprzętu ASG. Nie mam jakiś wygórowanych wymagań, chcę jedynie aby optyka z miała możliwość powiększenia obrazu, tak przynajmniej razy trzy. Jeśli ktoś ma na zbyciu taki celownik to chętnie odkupię. Możecie w tej sprawie pisać w wątku albo na maila [email protected] Z góry dziękuję za pomoc.
Możesz sobie sprawdzić coś od firmy armasight, oni produkują tego typu sprzęt. Jakościowo nawet dobry i funkcjonalny, a do tego w całkiem przyzwoitych cenach sprzedają. Radzę poszukać na ebayu ewentualnie amazonie, bo raczej nie mają chyba polskiego dystrybutora.
Armasight ma od jakiegoś czasu polskiego dystrybutora. Sklep nazywa się Spy Optic czy jakoś tak, kiedyś z gościem od nich na targach w poznaniu rozmawiałem. Jak nie chcesz zabulić za przesyłkę i mieć polską gwarancję i serwis, to lepiej kupić w polskiej dystrybucji. Poza tym na allegro i Ebayu trochę niebezpiecznie kupować sprzęt tego typu bo dużo chińskich podróbek sprzedają. Pozdrawiam
Możesz sobie sprawdzić coś od firmy armasight, oni produkują tego typu sprzęt. Jakościowo nawet dobry i funkcjonalny, a do tego w całkiem przyzwoitych cenach sprzedają. Radzę poszukać na ebayu ewentualnie amazonie, bo raczej nie mają chyba polskiego dystrybutora.
dzięki za namiary, ale trochę drogo jak dla mnie. chociaż z drugiej strony parametry tego nokto za***iste. może da rady gdzieś kupić taniej?
Nie jest wcale tak drogo. W tej cenie ciężko ci będzie znaleźć nowy sprzęt o zbliżonej jakości obrazu. Możesz poszukać używek, ale nie łatwo ci będzie znaleźć bo mało kto się pozbywa sprzętu od Armasight chyba, że kupuje lepszy model. Nie radzę też kupować "okazji" z ebaya czy allegro, bo w większości to Chińskie podróbki o marnej jakości. Lepiej już wydać większą kwotę i kupić w polskiej dystrybucji z gwarancją.
dobra dzięki za info. w takim razie poszukam jakiś używek, a jak nic nie znajdę to zakupię w spy opticu. temat do zamknięcia. pozdrawiam.