FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 8399 razy ¬

ROZRYWKA | Militaria
Celownik noktowizyjny dla ASG 
[powiadom znajomego]    
Autor "Celownik noktowizyjny dla ASG"   

molier
 Wysłana - 20 styczeń 2016 16:16        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Witam. Jestem zainteresowany zakupem używanego celownika noktowizyjnego, ze względu na ograniczenia w budżecie najlepiej gen 1+, z możliwością montażu do sprzętu ASG. Nie mam jakiś wygórowanych wymagań, chcę jedynie aby optyka z miała możliwość powiększenia obrazu, tak przynajmniej razy trzy. Jeśli ktoś ma na zbyciu taki celownik to chętnie odkupię. Możecie w tej sprawie pisać w wątku albo na maila [email protected] Z góry dziękuję za pomoc.

Jeśli posłuchaliście matki, ojca, księdza, faceta z telewizji czy jakichkolwiek innych ludzi, kt

Frank Zappa

BSkorka
 Wysłana - 22 styczeń 2016 16:17      [zgłoszenie naruszenia]

Możesz sobie sprawdzić coś od firmy armasight, oni produkują tego typu sprzęt. Jakościowo nawet dobry i funkcjonalny, a do tego w całkiem przyzwoitych cenach sprzedają. Radzę poszukać na ebayu ewentualnie amazonie, bo raczej nie mają chyba polskiego dystrybutora.

poley
 Wysłana - 25 styczeń 2016 14:20      [zgłoszenie naruszenia]

Armasight ma od jakiegoś czasu polskiego dystrybutora. Sklep nazywa się Spy Optic czy jakoś tak, kiedyś z gościem od nich na targach w poznaniu rozmawiałem. Jak nie chcesz zabulić za przesyłkę i mieć polską gwarancję i serwis, to lepiej kupić w polskiej dystrybucji. Poza tym na allegro i Ebayu trochę niebezpiecznie kupować sprzęt tego typu bo dużo chińskich podróbek sprzedają. Pozdrawiam

veradonna
 Wysłana - 25 styczeń 2016 14:55      [zgłoszenie naruszenia]

Możesz sobie sprawdzić coś od firmy armasight, oni produkują tego typu sprzęt. Jakościowo nawet dobry i funkcjonalny, a do tego w całkiem przyzwoitych cenach sprzedają. Radzę poszukać na ebayu ewentualnie amazonie, bo raczej nie mają chyba polskiego dystrybutora.

Jest polski dystrybutor, zobacz sobie np. w tym sklepie znajdziesz: [spy-optic.pl/celowniki-noktowizyjne/178-specjalistyczny-celownik-noktowizyjny-armasight-vampire-core.html]

molier
 Wysłana - 26 styczeń 2016 17:29      [zgłoszenie naruszenia]

dzięki za namiary, ale trochę drogo jak dla mnie. chociaż z drugiej strony parametry tego nokto za***iste. może da rady gdzieś kupić taniej?

Jeśli posłuchaliście matki, ojca, księdza, faceta z telewizji czy jakichkolwiek innych ludzi, kt

Frank Zappa

veradonna
 Wysłana - 27 styczeń 2016 17:17      [zgłoszenie naruszenia]

Nie jest wcale tak drogo. W tej cenie ciężko ci będzie znaleźć nowy sprzęt o zbliżonej jakości obrazu. Możesz poszukać używek, ale nie łatwo ci będzie znaleźć bo mało kto się pozbywa sprzętu od Armasight chyba, że kupuje lepszy model. Nie radzę też kupować "okazji" z ebaya czy allegro, bo w większości to Chińskie podróbki o marnej jakości. Lepiej już wydać większą kwotę i kupić w polskiej dystrybucji z gwarancją.

molier
 Wysłana - 28 styczeń 2016 15:27      [zgłoszenie naruszenia]

dobra dzięki za info. w takim razie poszukam jakiś używek, a jak nic nie znajdę to zakupię w spy opticu. temat do zamknięcia. pozdrawiam.

Frank Zappa

ridz
 Wysłana - 18 luty 2016 18:30       [zgłoszenie naruszenia]

no a jak nie Armsight to co?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Celownik noktowizyjny dla ASG