Proszę was o radę.
Poprostu jestem uczniem technikum. Każdego dnia myśle jak zarabiać hajsiwo ? ( tak jak w tej bajce , co jutro zamierzasz móżdżku robić ? Zamierzam podbić świat ). Tak myśle myśle i nie wiem jak można zarabiać przez kompa hajs. Chcę nazbierać na fure i się wozić po mieście :D . Albo jakaś praca w necie czy coś. No masakra wręcz ludzie , Help me plax .
Chodzi mi oto , aby zarobić i się nienarobić. Kurcze kończe szkołe o 15 i mam jeszcze iść do roboty ? No co wy . A + do tego kurs na prawko. Nie ma czasu na robote fizyczną .
Aj ludzie masakra totalna .
Z banerami się nie da , bo te samo IP będzie .
Do wakacji jeszcze szmat czasu. Żyje chwilą
Też kiedyś myślałem tak jak ty, kombinowałem, myślałem... jak tu zarobić.
Dziś robie w hurtowni na 3 zmiany i nie mam fury.
Zastanawiałem się nad tym kiedyś, żeby nazbierać hajsu, kupić jakiś mały smochód dostawczy i zacząć handlować na targowiskach. Mieliśmy z kumplem w ch*j pomysłów, lecz do dziś nic nie wyszło.
Albo bym chciał też jakiś spożywczy sklepik mały otworzyć gdzieś na wsi, albo w ogóle jakiś mały interesik. No, ale brak pomysłów...
A tobie radze, idz do roboty gdzieś w wakacje. Na budowe, albo do kostki, albo gdzieś indziej jak masz możliwości
Zmieniony przez - TankAbbot w dniu 2008-04-25 21:45:08
Chodzi mi oto , aby zarobić i się nienarobić. Kurcze kończe szkołe o 15 i mam jeszcze iść do roboty ? No co wy
Chyba zartujesz. Tez chodze do szkoly codziennie i zarabiam na imprezach wieczorami jako kelnerka. Nie codziennie oczywiscie. Nie mowie, ze masz znalesc sobie taka prace, ale jest ich na pewno mnostwo.
Chcesz miec cos za nic? Nie ma na to zlotego sposobu, a nawet jakby byl, to nikt by sie nim nie podzielil z wiadomych powodow. Jezeli chcesz miec kase, to rusz swoje cztery litery i na nia zapracuj. Z nieba manna Ci nie spadnie.
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą."