Autor |
"Chce przeżyć mój 1szy raz z prostytutką..." |
|
Regggie
|
PUMBUS
|
|
Ja bym czekal, co najmniej jeszcze rok.
Ekspert -
 |
|
|
__Kamil__
|
|
po co czekac ? chce to niech idzie, jego sprawa masz kase, masz taką ochote idz, to i tak nie zmieni niczego w twoim zyciu, bo lasek jak nie masz tak nadal niebędziesz mial, ale przynajmniej sie dowiesz jak to jest, ja osobiście uwazam ze im cos jest droższe tym ( w wiekszosci przypadkow ) lepsze, nigdy niebylem w agencji ale wydaje mi sie ze taka profesjonalistka zrobi to lepiej od amatorki,
a roznica pomiedzy tymi kurevkami z dyskoteki ktore wszystkim dają, a tymi w agencji jest niewielka takze Twooj wybór chłopie
|
|
FaT-JoE
|
|
|
|
Moozg87
|
|
Kamil moim zdaniem nawet te z agencji lepsze,bo robią wszystko lepiej i robią to z gumką  |
 |
|
|
...FAR...
|
WIRAŻ
|
|
" profesjonalistka zrobi to lepiej od amatorki "
Cos mi sie wydaje ze zadużo filów! To nie prytty woman! To ze ma przebieg zaiebisty nie czyni zniej limuzyny!
Panny które sa w agencjach to nie jakas bajerfull, francja elegancja profesjonalistka...tylko panna ktora rozkłada nogi przed chooj wie jakimi typami którzy musza jej za to płacic!
[http://www.ojejku.net/details.php?image_id=651]
Moim zdaniem przyjemnośc raczej srednia?!
"bo lasek jak nie masz tak nadal niebędziesz mial"
Że niby co to miało znaczyć?!
"bo robią wszystko lepiej i robią to z gumką"
Nikt mu nie broni nosic gumy w portwelu, a najlepiej mu zrobi doopa która wie co lubi...a bycie "stałym klijentem"
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Ciekawi mnie czy bylibyście tacy zachwyceni,gdyby wasza laska powiedziała,że miała pierwszy raz z żigolakiem bo już skończyła 20 lat i chciała zobaczyć jak to jest
|
|
Thamuz_
|
|
W ogóle bym o to nie pytał, a jakby sama powiedziała to nic bym nie zrobił
|
|
FaT-JoE
|
|
Miareczka mi by to nieprzeszkadzalo chyba ze by mi pwoiedziala ze sama pracowala w agencji
|
zrk
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
"Ciekawi mnie czy bylibyście tacy zachwyceni,gdyby wasza laska powiedziała,że miała pierwszy raz z żigolakiem bo już skończyła 20 lat i chciała zobaczyć jak to jest."
Dla mnie to raczej bez znaczenia, choc uznalbym za cnotliwe dziewcze, skoro wytrzymala 20 lat  |
 |
|