Autor |
"Chcesz seksu kobieto? To się o niego postaraj" |
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
|
|
RozkosiQ
|
|
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
Rozkosz nie myl normalnych facetów z desperatami, którzy rzucą się na każde mięcho.
|
|
RozkosiQ
|
|
|
|
mlkv
|
|
Oczywiście że kobiety starają się o seks z samcem którego uważają za "atrakcyjnego" na tle danego, luźno zdefiniowanego stada .
Nie jest to zasada bezwzględna, ale skuteczna na tyle by w miarę komfortowo sobie od czasu do czasu posuwać różne panie będące w siódmym niebie że się im udało z takim lekarzem/prawnikiem/biznesmenem/najlepszym nożownikiem na ulicy Buczka pójść do łóżka.
Autorowi natomiast radzę by zamiast tracic swój czas na kretyńskie krucjaty i eksperymenty poszukał sobie laski która nie traktuje seksu w takich kategoriach jakie opisał. Być może będzie to wymagało wykroczenia poza własny krąg kulturowy ( zauważyłem że opisana postawa dość często charakteryzuje Polki w odniesieniu do Polaków ), ale sukces wart będzie starań.
 |
|
|
Xaero85
|
|
Takie podejście jest nierealne dla zdecydowanej wiekszości facetów. Żeby coś wskurać w ten sposób, to trzeba się pozytywnie wyróżniać, np. super wyglądem, super charakterem super bogactwem lub posiadać "to coś" co przyciąga laski. Przeciętniacy, nie wspominając o tych poniżej przeciętnej, jak będą tak postępować, to nic nie zaliczą. |
Znawca -
 |
|
|
oziboy
|
|
Miareczko, rozumiem, że jesteś doświadczoną i znającą się na rzeczy kobietą. Co więcej, doskonale rozumiem fakt, że nie wierzysz w coś takiego jak neurolingwistyczne uwodzenie, bo to normalne.
Jednakże sprawdzałaś kiedykolwiek czy nie masz problemu z własną emocjonalnością? Nie wiem, może masz tak tylko co 28 dni i akurat na dzisiaj padło.
Nie wydaje Ci się że oceniasz ludzi nie znając ich?
Po 1. Nie jestem prawiczkiem
Po 2. Neurolingwistyczne programowanie to nauka, która przydaje się w każdej dziedzinie życia, otwiera horyzonty umysłowe i pozwala cieszyć się życiem, poprzez poznanie własnej wartości, bez konieczności poniżania innych.
To co opisałaś to NLS czyli Neurolingwistyczne uwodzenie. To doskonale obrazuje, że o czymś usłyszysz i przekazujesz jakieś nieprawdziwe informacje dalej, szkodząc innym.
Co do mojego bloga - tak, to jest mój blog i doskonale wiedziałem, że ktoś z forumowiczów tutaj zamieści link do niego. Zamierzona prowokacja ;)
Wiedziałem, że kobiety będą się oburzały i podążą za emocjami, których nie potrafią kontrolować... cóż kobieta istotą uczuciową jest. Dlatego proszę o uspokojenie temperatury.
Można być panem własnych emocji, lub emocje mogą być waszymi panami...
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
|
|
oziboy
|
|
Miarka - cieszę się, że znasz podstawowe narzędzia perswazyjne ;)
Rozkosiq czy jakoś tak - najgorsze jest to, że masz w tym te 50% prawdy...
Nie odbiegajmy od tematu.
Chcę abyście napisali, który ze scenariuszy jest prawdopodobniejszy wg was. I tyle. Kropka.
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
|