Cieszę się, że większość forumowiczów mnie pamięta, bo to oznacza, że w jakikolwiek tam sposób zapisałem się w ich pamięci.
Mam luzackie podejście do życia, masę ekscentrycznych, że tak powiem, pomysłów i całkiem spore sukcesy.
Gdybym mnie ktoś zapytał co zyskałem najcenniejszego w przeciągu całego tego czasu, zabawy w Pick Up, odpowiedział bym z pewnością, że to postawa i wiedza na temat podstawowych zasad życia, których to nie zna większość ludzi. Żałosne.
Mason nie interesuje mnie twoja chaotyczna filozofia na mój temat, pochodząca z jeszcze bardziej rozpieprzonej psychiki. Od kiedy przeczytałem twoje pierwsze posty wiedziałem, że coś z Tobą nie tak. Masz jakieś zaburzenia i proponuję skończyć żyć życiem innych a poukładać swoje.
Swoją drogą myślałem, że aby być masonem trzeba mieć przynajmniej IQ równe 146, a osoba, która nie rozumie prostego polecenia "odpowiedz na pytanie dotyczące tematu", do tego wciąż próbuje udowadniać wszystkim jaka to nie jest super, nie ma szans zyskać w moich oczach choćby odrobiny szacunku.
Jak znam życie, pewnie wytrzesz tym co napisałem dupsko i nadal będziesz się zachowywał jak zdesperowany psychopata chory na lewe jądro, który potrzebuje poklasku innych bo nie zaznał miłości w dzieciństwie... cóż, to na tyle.
Przeszliśmy się trochę, porozmawialiśmy, ja pozaczepiałem ludzi i wtedy zrozumiałem, że żyjemy w zupełnie innych światach. On w świecie pop-kultury stęsknionej być może za spokojnym życiem, ja w świecie lansingu, extremalnego życia, stawiania się w centrum uwagi.
skojażyłem
i ta zniewalająca intymność, która z nich płynęła zrobiła na mnie niesamowite wrażenie. Coś czego trzeba doświadczyć.
już w najbliższą środę kolejne zmagania zmysłów w salsie ;)
spoglądasz w księżyc a w twojej głowie pojawia się myśl... jeżeli to jest początek, to co będzie kiedyś?
sielacze
moim zdaniem jak sie bedzie takim niedostepnym zeby laska sie starala aby dobrac do twoich majtek to predzej cie oleje i da dvpy komus innemu ale w sumie to im wychodzi najlepiej
Jeśli bym się na kogoś napaliła a on by mi powiedział, że nie bo coś tam, np. za wcześnie, więcej bym nie zaproponowała Jeśli jednak dalej nie straciłabym zaiteresowania takim typem, nie traktowałabym go jak wyzwania i nie starałabym się o niego - przeszłabym raczej z postawy aktywnej do pasywnej, jakby chciał (się zdecydował) to od niego by musiała wyjść inicjatywa i wtedy ja bym sie zastanowiła
Jednak z doświadczenia powiem, że tracę zainteresowanie jeśli ktoś kręci i przeciąga
ps1. Ozi robaczku nie wiem jakim trzeba być egocentrykiem i narcyzem, żeby wypisywać takie dyrdymały mogące zaimponować jedynie szczylom z gimnazjum i podstawówki albo jakim zakompleksionym "marzycielem" żeby sie lansować na wytrawnego ruchajca
I to naprawdę super, że poruszyłaś ten temat Sweet.
Bo widzisz, jest jeszcze taka różnica, że teraz myślisz czysto analitycznie. Pod wpływem emocji także się inaczej myśli.
Może faktycznie głupi pomysł, jednakże głównie szukam sposobów aby bardziej nakręcić laskę.
Wiecie, kiedy wyobrażam sobie jakby to było patrzeć na świat z oczu pięknej kobiety, to aż mnie ciarki przechodzą. Kiedy każdy chce Cię tylko przelecieć, wystarczy, że zaproponujesz jakiemuś facetowi seks i się zgadza, to wszystko traci wartość emocjonalną.
Tak, fajnie możesz się poruchać, zapewnić sobie doznania fizyczne i wyrzucić z siebie napięcie seksualne... jednak to jest takie... zimne. Nie uważacie?
Jak można docenić coś, co dostaje się tak łatwo? Kiedy natomiast wciąż uwodziłbym laskę, wywoływał w niej seksualne stany emocjonalne, tworzył w jej głowie obrazy, wciąż flirtował i przekazywał swoją energię seksualną na każdym kroku a nie pozwalał jej na dotknięcie i łatwe zdobycie tego wszystkiego, czym jestem ja, wtedy jestem pewien, że nawet sam seks byłby dużo namiętniejszy.
Zmieniony przez - oziboy w dniu 2007-08-06 11:26:37
Problemy nic nie znaczą
Zobacz...