Autor |
"Chelsea Londyn" |
|
szycha_cfc
|
|
widać znaczącą poprawę, ale nasza gra jest jeszcze szarpana, mam nadzieje ze będzie dobrze
|
dort
|
mistrzu kiczu
|
|
Kryzys mają już chyba za sobą
Ekspert -
 |
|
|
ciamciara
|
|
|
|
dort
|
mistrzu kiczu
|
|
wczoraj Blackpool było blisko
Ekspert -
 |
|
|
Terry18
|
|
Pippo, oficalnie wrocilem!:D mecz obejrzany, bez jakichs duzych emocji, chociaz przy bramce didiego az klasnalem ;d w kazdym razie gra sie nie jaram, bolton to nie jest zbyt ambitny przeciwnik, test bedzie w niedziele 6 lutego, zobaczymy jak sobie poradzimy z chlopcami z anfield, ktorzy beda juz pewnie wzmocnieni suarezem. u nas ciagle sucho w transferach, tylko wypozyczamy mlodych zdolnych - kakuta :/ a luiza czy innych aguerow nie widac ;] |
 |
|
|
ciamciara
|
|
|
|
Terry18
|
|
|
|
Pippo
|
|
Everton vs Chelsea 1:1
1:0 62' Saha
1:1 75' Kalou
Nie oglądałem meczu, więc Terry opowiadaj
 |
|
|
Terry18
|
|
co mam Ci opowiadac, kiepscizna wrocila, terry dal ciala przy bramie sahy, everton chcial dobic na 2-0 (i gdyby nie cech to pewnie by to zrobil) i po rogu poszla kontra i brama. pozniej slupek ramiresa - rozegral sie chlopina, i moglo byc roznie. ogolnie lepsze wrazenie zrobil everton, drogba i anelka padlina strasza, nie wiem czy deal z luiverpoolem i anelka za torresa to nie jest swietne wyjscie z sytuacji. mecz do powtorki, i cale szczescie, bo myslalem ze szansa na puchar odjedzie :) to tak w skrocie :) |
 |
|
|
ciamciara
|
|
|