| Autor |
"Ciucholandy/lumpeksy/secod handy-chodzicie ?" |
|
|
Miaky
|
|
Wysłana - 23 luty 2010 21:20 | zgłoś naruszenie regulaminu
Parę osób wypowiadających się w tym dziale przyznało, że kupują w w/w miejscach. Jestem ciekaw jak się sprawa ma u innych. Z jednej strony można w lumpeksach czy jak kto woli second handach kupić dużo za małe kwoty, ale z drugiej to są ubrania po kimś.
Nie osądzam nikogo, dodam że jestem tolerancyjny . Osobiście nie byłem, czemu? Sam nie wiem, być może przeraża mnie zapach, który podobno tam "czeka" aż tylko otworzymy drzwi lub stare emerytki które za nowe levisy są w stanie mnie ukamieniować. Więc jak to jest z wami ?
| |
|
 |
|
|
|
sumzwonsami
|
|
Do lumpeksów nie chadzam, głównie dlatego, że nie chce mi się ruszać z domu , często natomiast przeglądam allegro w poszukiwaniu okazji, ostatnio np. kupiłem używane levisy 511 za 40 zł i nowe 504 za 90 zł, jakieś bluzy czy kurtkę też mi się zdarzyło.
Nie przeszkadza mi, że ktoś wcześniej chodził w danym ciuchu - można przecież wyprać i jest spoczko. |
 |
|
|
|
Tangens
|
|
Bywam. Żadko, ale jednak.
Czasami można naprawde fajny ciuch dorwać. |
 |
|
|
|
Miaky
|
|
takie glupie pytanie do osób, które chodzą-w lumpkach są przebieralnie ? |
 |
|
|
|
-w-i-k-i-
|
|
|
|
|
shinsei
|
|
Diabełek;-)
|
|
|
|
|
m4ciek1
|
|
|
|
|
pHaNtoM116
|
|
U mnie jest tak:
Czesto widze ze ktos upolowal za*ebista rzecz za mala kaske.
Ja niestety nie mam tego daru, przewaznie widze same szmaty w lumpie, wiec nie chodze, bo nie umiem szukac  |
 |
|
|
|
Zielu_
|
|
chodze i mam sporo rzeczy stamtad
od butow, przez spodnie do koszulek i bluz
w srode kupilem praktycznie nowa marynarke z h&m, swietna jest! plus jakies 'chino pants' i spodenki do kąpania od calvina kleina, a do tego taki materac:
[http://www.forehand.pl/galerie/m/materac-welurowy-spokey_993.jpg]
nie zartuje
Zmieniony przez - Zielu_ w dniu 2010-02-23 23:27:13
|
|
|
listek20
|
|
Niedługo jakieś 2 pokojowe mieszkanie tam wyrwiesz |
Znawca -
 |