brokuły gotowane,kurza bimbałka duszona z cebulą,pomidorem i czosnkiem z curry i przyprawą pięciu smaków dobre było _______________________________ Ilekroć chcemy utrzeć światu nosa, on wyciera nasz własny, zasmarkany.
_______________________________ So Excuse me if I have/some place in my mind/where I go time to time.
kurde taki ryz z kurczakiem to bym mogl jesc :C
a jaki ty kvrwa jesz? to kulmas mi osttnio mowil ze chvjowo jem a ty to juz w ogole
no bez tych warzyw ladnych czasem ogorka jakiegos ze sloika Zmieniony przez - jednonerki w dniu 2011-01-14 18:07:22
no wywalić tylko tą zieleninę i spoko szama . _______________________________ [http://www.insomnia.pl/Februs_%2F_dziennik_%2F_nie_warto_wchodzi%C4%87_%2F-t637537.html]
no własnie ta zielenina najbardziej zachecajaca jest...w ogole sog...zawsze podziwiam te Twoje suroweczki nie wchodzi Zmieniony przez - Lardo w dniu 2011-01-14 19:00:55
rianka tam jest chyba cebula nie chce sie z toba calowac
zwierzu ja też bym chciał ale za leniwy jestem wezmę kiszoniaka, do tego pomidora zjem na dwa gryzy i to moje warzywa
Naly kiedy mnie na piwo zaprosisz? _______________________________ Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.!;)