kotyczcziz + bułka _______________________________ Ojajebie! Taki problem to NOŁPROBLEM!
zupa fasolowa
kawa czarna jak smóła, bez cukru, bez mleka, jest moc _______________________________ Cham ze wsi wyjdzie, ale wieś z chama nigdy...! Aum Mani Padme Hum 3`'
mnie po takiej kawie goni na tron przymierzam sie do gotowania obiadu _______________________________ ...
piers z kurczaka z papryka i serem w srodku x2 surówka ziemniaki pestki słoneczika sękacz herbara _______________________________ .
sekacz o w morde ja zjem dzis cos w kfc w sumie to zadna nowosc, ale wczoraj np. jadlam w pracy bulke ciemna i dwa serki Zmieniony przez - Angel... w dniu 2010-09-28 13:49:49
hebratka czerwona cos slodkigo bym zjadla ale znow nie ma nic w domu trudno, nie rusze sie z domu w taka pogode
owsiane i jogurt i robie pomidorowa.
druga kawa dzis i nie pomaga, nadal zasypiam _______________________________ " Obca mi zazdrość, bo to raczej damska cecha. Jak cię wkurwia to co widzisz, to po prostu nie patrz ... "
na talaerz nie weszlo, musial byc grany polmistek 1250kcal _______________________________ ...