CTA - nie czepiaj się szczegółów Gdybyśmy wybierały po jednej z nich zaraz byście sie pytali "czemu nie inna, a dlaczego ta??" A tak przy okazji macie bardziej wyczerpującą wypowiedź.
w zasadzie to wydaje mi sie że słońce poprostu chciało uwidocznić swoje żeńskie cechy tzn, że po poprostu staracie się mieć księcia z bajki, i tych podpunktów to w/g mnie mogło by być 100 i na każdy byście miały swój ideał
reszta poszła poprostu za ciosem
nieprawda że trudno
pozatym poprostu wy takie jesteście jak słysze od mojej dziewczyny jak mówi żebym był taki: opiekuńczy, troskliwy, kochający, wyrozumiały, czuły, miły to poprostu nie wiem jak wy możecie tyle chcieć
tak na serio to poprostu widać tutaj kolejną typowo babską cechę "wypośrodkowanie"
pytanie dotyczyło najważniejszej cechy, to nie znaczy że to ma być super a reszta do dupy. To znaczy że jest jedna rzecz która jest dla was najważniejsza, reszta jest poporstu na dalszych miejscach. Na takie pytanie potrafił bym bez problemu odpowiedzieć
"wypośrodkowanie" Niech Ci bedzie, że takie jesteśmy.
W takim kontekście jak piszesz to wybieram numer 5, pod warunkiem, że reszta nie odbiega znacznie
Zmieniony przez - Andromedaa w dniu 2006-01-18 13:21:57