FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 6292 razy ¬

ROZRYWKA | Poprawiamy naturę
Co o czymś takim myślicie? 
[powiadom znajomego]    
Autor "Co o czymś takim myślicie?"   

Mesiah
 Wysłana - 22 marzec 2015 18:39        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Cześć wszystkim

Prosiłbym osoby, które znają się na ćwiczeniach i budowaniu sprawnej, silnej i dobrze wyglądającej sylwetki o wypowiedzeniu się o tym planie treningowym. Plan jest dość dziwny i chciałbym się dowiedzieć, czy ma jakikolwiek sens. Tam gdzie jest napisane walka, chodzi mi o worek i inne ćwiczenia pod sztuki walki, niestety nie mogę już chodzić na sekcje, to sobie samemu ćwicze. W tygodniu 2 bardziej skupiam się na sztukach walki, a w 1 na siłowni. Do dyspozycji mam niestety tylko hantelki 6 kilowe, trzepak i krzesła:P

Tydzień 1
Poniedziałek:przysiady 2 serie, przysiady na jednej nodze 2 serie, wykroki 2 serie, wykrok i wyskok 2 serie,żuraw( nie wiem, czy tak się nazywa to ćwiczenie)1 seria,wznosy łydek na krześle 2 serie,wznosy na 1 łydce 2 serie, wznosy łydek aż zaczną strasznie piec
Wtorek:brzuch
środa:pompki na 1 krześle 2 serie, pomoki na 3 krzesłach 2 serie,pompki diamentowe(chyba tak się nazywają) 2 serie, ściskanie hantla i unoszenie go na wysokość klatki piersiowej 1 seria, pompki na poręczach 2 serie, pompki w podporze tyłem 2 serie, prostowanie ramienia ze sztangielką w opadzie tułowia 2 serie, 3 cwiczenia na przedramie
czwartek:bieganie jakieś 15 minut dość dobrym tempem
piątek:podciąganie na drążku 3 serie, wiosłowanie 2 serie, martwy ciąg 2 serie,unoszenia tułowia( leże na krześle i mam nogi zablokowane o stół) 1 seria, szrugsy 3 serie, pompki będąc opartym o ściane 2 serie, wyciskanie żołnierskie(tak to się chyba nazywa) 2 serie, unoszenie ramion w górę bokiem 1 seria,rotatory(chyba tak to się nazywa)1 seria,uginanie ramion podchwytem 1 seria,młoteczki 1 seria, tak zwane 7( mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi)1 seria
Sobota:bieganie, brzuch
Niedziela sprinty, tabata

Tydzień 2 wszędzie po jednej serii
Poniedziałek,przysiad i wyskok, przysiad na 1 nodze,wykrok i wyskok, spacer wieśniaka, krzeselko przy scianie( nie wiem jak to się nazywa), wznosy łydek na krześle, wznosy 1 łydki,wznosy łydek wraz z wyskokiem, walka
wtorek:brzuch,walka,skakanka
środa:pomki na 1 rece,pompki marynarskie,dragonwalk(chyba tak to się nazwya)rece szeroko i pompka,pompki na poreczach,Lsite(nie wiem, czy tak to się nazywa)cwiczenie na triceps z reka uniesioną nad głową,przedramiona,walka
czwartek:bieganie,walka,skakanka
piątek:drążek( cwiczenia typowo z kalisteniki),rwanie,unoszenia tułowia( tak samo jak w tygodniu 1),szrugsy,pompki będąc opartym o ściane,unoszenie ramion w przód,podciąganie hantelek wzdłuż tułowia,3 cwiczenia na biceps,walka
sobota:bieganie,brzuch,walka,skakanka
niedziela:sprinty,skakanka

Prosiłbym też o doradzenie jakie produkty warto jeść, żeby odżywiać się zdrowo i bez "zalewania się". Moim celem jest sportowa sylwetka to wszystko, nie chce być tak duży i silny jak Przymszyk:P Proszę o napisanie co o tym sądzicie. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

runelord66
 Wysłana - 22 marzec 2015 23:34       [zgłoszenie naruszenia]

Bez sensu, pomieszanie z poplątaniem ten twój plan. Jak jesteś początkujący to 3xFBW w tygodniu, sam tak ćwiczyłem z rok w domu, efekty dało dobre.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Co o czymś takim myślicie?