Autor |
"Co ostatnio oglądał(a)eś vol. 6" |
|
yennie
|
|
|
|
kenshin206
|
|
Więzień labiryntu 5/10 - bardzo irytował mnie główny bohater
Zaginiona dziewczyna 8/10 ciekawy pomysł i nie najgorsze wykonanie
Hobbit "bitwa 5 armi" - Wg mnie najsłabsza część 5/10 Całość oceniłbym na 6,5/10
Predestination 5/10 - koniec końców za bardzo nie rozkminiłem o co tam chodziło |
 |
|
|
ZetJot
|
|
Interstellar - 8/10
Mnie się podobał, ale ja lubię filmy Nolana i rozumiem, że dla kogoś mógł być "za długi i nudny". Ale zawsze pozostają wówczas Transformersy itp dzieła. Fajny motyw z niejednoznacznym zakończeniem, jak w Incepcji.
|
MrMojo
|
|
|
|
ZetJot
|
|
Zaginiona dziewczyna - 7/10. Byłoby wyżej gdyby nie końcówka.
|
INSOMNIA
|
|
The equalizer - 6,5/10 takie typowe amerykanskie kino,jeden vs cala armia |
 |
|
|
Young2
|
|
Borgman - przerosl mnie nieco ten film i o co chodzi zrozumiealem dopiero po lekturze komentarzy na filmwebie
|
SureShot
|
|
Fury - 8/10, podobał mnie się, nastawiałem się na amerykańskie kino akcji i takie dostałem, fajnie się oglądało, dobre dialogi, dobra praca kamery. czego chcieć więcej po filmie z BP, miało się dziać i się działo, scena przy stole trzyma poziom :)
co to za żarty z tymi laserami ****a?
|
meszok
|
|
Hobbit bitwa pięciu armii: 5/10 Średniawka. Najgorsza część serii. Ogólnie cały film składa się z dwóch wątków. Trochę się zawiodłem
Strażnicy galaktyki 6/10 Tutaj było ciut lepiej chociarz po komentarzach spodziewałem się czeoś lepszego. Niestety oglądałem z dubbingiem i to pewnie był błąd, muszę jeszcze raz obejrzeć z napisami, może ocena wzrośnie.
Let's Be Cops: 7,5/10 Nie spodziewałem się po tym filmie niczego rewelacyjnego i miło się zaskoczyłem. Co prawda fabuła bardzo przewidyw/alna ale całokształt filmu świetny. Dużo zabawnych scen. Szczerze mogę polecić.
Zbaw nas ode złego: 3,5-4/10 Niby film oparty na faktach... chyba bardzo lekko oparty głupie, nierealistyczne, nieciekawe, przewidywalne. Nie polecam. Film na raz i jak najszybciej zapomnieć.
Kelnerzy 9/10 olądane n-ty raz. Film jak dla mnie rewelacyjny. Mogę oglądać bez końca. Świetne dialogi, zabawne sceny, genialne wykonanie.
Kelnerzy 2 5/10 Niestety film dużo gorszy od pierwszej części. Brakuje obsady z "jedynki" zmiana reżysera też nie wyszła na dobre. Film na raz
Wakacje mikołajka 5/10 Pierwsza część dużo lepsza. Brakuje aktorów z pierwszej części (niestety dzieciaki powyrastały , życie). Ogólny klimat bardzo fajny ale brakuje tego czegoś.
Sex Taśma 2/10 Masakra, nie polecam nikomu. Ledwo dotrwałem do końca. Nuuuuuudaaaa
Noc oczyszczenia Anarchia 7/10 Dużo ciekawszy od pierwszej części. Wyprowadzenie akcji na ulice miasta zdecydowanie na plus, w pierwszej części wszystko działo się w jednym miejscu, nie czuć było o co chodzi w panującym systemie.
|
|
Don_Jagla
|
|
Things We Lost in the Fire - 7,5
I Origins - 7
Louder Than Words - 7
Chce się żyć - 8,5
|
 |
|